torsdag 17 oktober 2013

Nypysslat...

Tack för alla fina kommentarer, alltid lika roligt att få ta del av era tankar! Jag har fortfarande inte fått igång nya datorn såpass att jag kan använda den, så ännu hankar jag mig fram med den gamla som får startas om tämligen ofta. Tyvärr innebär krånglet med datorn att jag också har problem med att kommentera hos andra bloggar. På de bloggar där man måste lämna ordverifiering för att kommentera, där kan jag tyvärr inte skriva något alls, för min dator visar inte längre de ord som ska skrivas in. Hoppas att det blir ändring på det också när jag får igång nya burken.

För ett tag sedan visade jag ett armband som jag gjort till min mamma, och att hon nu har burit sitt, har gjort att jag fått in beställningar, vilket ju är riktigt roligt! Så jag har nu knutit ett gäng nya armband...


Läderband är roligt och enkelt att arbeta med och tillsammans med pärlor av hematit, pärlemor och strass blev det fyra nya armband, varav ett till en liten tjej, så nu fick jag också chansen att pyssla med rosa, vilket normalt sett inte är en vanlig pysselfärg hos mig... =)



Och när jag ändå var i farten blev det också ett nytt armband till mamma, men det här gjordes inte i makramé utan mer i wrap-stil. Tycker just nu väldigt mycket om vingar och stjärnor, så sådana dyker upp både här och var hos mig, och här som en liten berlock på armbandet.


Idag har jag tagit en alldeles ledig dag och ska bland annat städa lite här hemma, och kanske blir det lite pyssel också. =) Önskar er alla som tittar in en fin dag!

10 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Gud så fina armband...helt i min smak....vad du kan!!!Den med änglavingen skulle passa mej, hihi....jag som tror på och älskar änglar;))).....ha en bra dag!
Kram bia

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefina armband...ha en bra helg
kram Rosa

Tinis vita hem sa...

Oj, så fina armband! Nu fick jag oxå lust att knyta sådana :)
Ha en fin dag!
kram Tini

Gunillasljusglimtar sa...

Jättefina armband,skulle absolut kunna beställa ett svart sådant! hoppas du får en fin ledig dag eller halva har ju redan gått :)) Kram Gunilla

Huset på Backavägen sa...

Åh vilka fina armband! Vad du är duktig och så har du så bra smak enligt mig!
Kram Anki

Anneli sa...

Underbara fina armband!
Säljer du?
Skulle kunna tänka mig ett svart.............

Ha det gott,
Anneli

Annelie sa...

Verkligen jättefina armband!

Ekenäsliv sa...

Suuuuuuperfina armband!!!!
Vill önska dig en riktigt fin helg :-)
Kram Anna

Änglarum sa...

Hej! så kul att få lite beställningar :) verkligen fina armband..snart blir det jul pyssel! längtar lite alla redan..ha en fin helg kram Jessica

Anonym sa...

Mina kollegór blev eld och lågor när de fick se sina armband på bloggen!!! Fler beställningar är på gång! Kramiz Mamz