tisdag 1 oktober 2013

Mönstrat...

Hoppas ni haft en härlig hösthelg! Här omkring har vi haft ganska kallt om morgonen, men vilka fantastiska soldagar det blivit sedan. Fortfarande ganska kallt, men soligt och vackert!


Jag har ju skrivit att jag vill ändra om lite i vårt vardagsrum. Typiskt mig att vilja ha mörkare färger där, nu när alla möbler äntligen blivit vita... Men det ska de få fortsätta vara, däremot skulle jag vilja ha in lite mer färg på textilier och andra ting. Och tro det eller ej, men även lite mönstrat har fått flytta in...


I helgen var jag nämligen och köpte oss några riktigt härliga filtar, eller plädar om man vill. Förutom det otippade i att det blev mönstrade filtar, var också inköpsstället för min del otippat. De här varma och snygga plädarna hittade jag nämligen på Rusta, och där är jag inte så ofta. Där fanns också en del fina kuddar och gardiner, så kanske borde man ta en liten tur dit då och då.


Däremot är inte färgskalan speciellt otippad. Det får ju finnas gränser för hur mycket man vågar förändra på en och samma gång.. =) Filtarna går i beige, brunt, grått och svart och får sätta planen för eventuella övriga inköp till vardagsrummet framöver. Förmodligen blir filtarna det enda mönstrade som flyttar in, men ändå... =) Vad står på er önskelista över inköp till höst och vinter?


Idag har vi nollgradigt igen, så har det sett ut några dagar. Blir till att leta fram den stora sjalen när det är dags att ge sig av till jobbet. En riktigt fin tisdag önskas er alla som tittar in!

8 kommentarer:

No34 sa...

Men huuuur kunde jag missa dessa plädar när jag för en gångs skull var på Rusta för någon vecka sen...?! Så snyggt det gjorde sig mot den vita soffan!
Jag är inne på bruna detaljer/gardiner mot det vita här hemma.
Önskar Dig en fantastisk dag idag, Kramis Kate

House and Garden by Bia sa...

Jättefina plädar...och Rusta är jag ganska ofta på....har köpt mina nya tapeter där (fondvägg)som jag nyss har tapetserat mitt nya bloggrum med...blev jättenöjd..bilder kommer framöver ;))....hittar ganska mycket där faktiskt....till bra pris;))
Kram på dej;)
Britt

Gunillasljusglimtar sa...

Snygga plädar! Jo rusta har mycket fint måste jag säga...Kul med lite murrigt nu på hösten.Här frost o soligt på dagen ♥ Kram Gunilla

Marie maräng sa...

Verkligen fina plädar!
Ibland lönar det sig att besöka ställen man inte går på så ofta :)

Önskar dig en fin vecka!
Kram Marie

Huset på Backavägen sa...

Ibland har Rusta riktigt fina saker, billigt också. Jag var ett tag sugen på en orientalisk matta dom har. Den påminner om dina plädar. Jättefina var dina plädar och det passar fint med dom färgerna att bryta av med tycker jag.
Kram Anki

Choices By Annie sa...

SÅ vackra plädar ja de kan man aldrig få för mycket av. Nu börjar det verkligen bli kallare ute och det märks även av inomhus. Idag har vi det riktigt kallt och en önskan om nya plädar och varma mattor finns;)

Önskar dig en härlig dag
Kram
Annie

Erika sa...

Supersnygg filt!

idémakeriet sa...

Filten är härligt!
Visst finns det ibland fina saker på Rusta, du hittar mig där inte heller mycket men ibland, hihi.
Ha en skön kväll.
Kram Gerda