söndag 20 oktober 2013

Hälsning från soffhörnet....

Hade en lugn och skön dag igår, där det hanns med lite av de vanliga sysslorna, ni vet, lite städning, tvätt och så, men även lite fortsatt pyssel i vardagsrummet.


Igår fick soffhörnet lite extra uppmärksamhet, och det i form av några nyinköpta kuddfodral.


Satsade på att hålla mig inom samma färgskala som tidigare och köpte enfärgade linnekuddfodral, ett mörkgrått och ett mullvadsfärgat. Älskar verkligen linnetyg och det fanns flera färger att välja mellan. Det blev också en mönstrad kudde i samma färger. Alla kuddfodral kommer från H&M Home, en av mina favoritplatser på webben att klicka hem saker ifrån. Tyvärr är det inte många städer i landet som har butiker där Home-konceptet finns. Norrköping och Stockholm är de enda som har sådana butiker i Sverige, så då får det bli shopping på webben eftersom jag bor ganska långt därifrån.


Här regnar det ordentligt idag och det känns inte så lockande att ge sig ut. Det får nog bli en inomhusdag här även idag. Vad hittar ni på denna härliga söndag?

4 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Snyggt....och vad mysigt du har hemma;)))...här skiner solen och jag har nyss kommit hem efter en låång promenad...känner mej såå nöjd, hihi...ikväll blir det nya avsnitt av "Allt för Sverige"...se gärna på det om du har tillfälle...ha det gott!!
Kramisar
Britt

Anonym sa...

Åh snygga kuddar.Gubben köpte på rusta idag till mej på födelsedagen. TACK för Grattis gumman:)..Jaa gärna ett svart med den pärlan.Ska du ha mått av mej?..kram Pethra..Gunilla

No34 sa...

Supersnygga kuddar du hittat, värt ett besök på nätet ser jag..!
Vi har haft hela våran stora bullriga familj hemma idag!!
Sen söndagskram från Kate

Choices by Annie sa...

Så snygga kuddar, får nog göra ett besök på hm home på nätet och kanske klicka hem mig en kudde, eller två.

Kram
Annie