söndag 7 augusti 2011

Minns ni den lilla smyckeshållaren jag gjorde för ett tag sedan av en liten kvist? Den har varit perfekt att ha ringar på. Kom sedan underfund med att även halsband och armband saknade en bra plats att vara på när de inte används, så här tillverkades ytterligare en smyckeshållare, men modell större..


Har gjort en större fot på denna hållare för att den ska bli mer stabil, och med två "träd" finns det plats för flera av mina favoriter!


Pysslet med träden har givit mersmak och det är så roligt att hämta material direkt från naturen, ingen sak blir den andra lik.


Jag undrar om jag skulle prova att göra en modell ännu större, att hänga kläder på... Får nog fundera lite på det. =)
Ha en fin söndag!

9 kommentarer:

Emma sa...

Halloj vännen!
Vilken smart idé, jättefint! Ger lite Ernst-vibbar, hihi. =) Verkligen supersnyggt och originellt, inget man hittar i inredningsbutikerna.

Jag har startat en liten utlottning hemma hos mig i dag, kika gärna in om du vill vara med.

Kram kram ♥

Änglarum sa...

Hej! så fiffigt du pysslar,en fördel med hösten är att då blir jag pysselsugen igen! tänkte bla göra egen tvål,villket är jättekul! som jag slår in i fint papper! bra gå bort present.ha e skön Söndag! kramiz jessica

Systrarna Karlsson sa...

Men åh vilket smart pyssel så vackert och originellt, lite Systrarna Karlsson stil;) Kanske ska du extra knäcka hos oss;) I alla fall jättesmart ska redan nästa gång jag går i skogen börja titta på grenarna kanske blir man inspirerad;)

Önskar dig en skön kväll

Änglar & Hjärtan sa...

Jättesnyggt tycker jag! Roligt när man kommer på lite idéer som man kan knåpa ihop själv!

Tack för besöket inne hos mig! :) Ja, vi hade en underbar vecka!

Visst är det roligt att hitta små (och stora) mysiga butiker med massa fint och blandat i (m tanke på det du skrev i förra inlägget). Hittade en sån helt underbar butik i Västervik tidigare i sommar...

Ha det så bra på jobbet nu då efter semestern, själv ska jag åka nu...

Kram Alexandra

Lotta sa...

Så kreativ du är! Jätte fiffigt att göra smyckeshållare! Kram Lotta

Vackra Magnolia sa...

Hej Fina fina du =)
Hoppas att allt är bra med dig och att du njuter av att solen skiner =) Hoppas att din helg varit bra och att du har haft det lugnt och skönt =)
Här har det ju varit bröllop för min bästa vän så det har varit fullt upp med detta hela förra veckan,men hon var så vacker och vi är så nöjda. Nu ska vi återgå till att måla klart det där sista på vårat nu VITA hus innan vi kan gömma penslarna för denna gång =) Men jag börja bli jätte nöjd och det är ju huvudsaken.
Men känner att jag faktiskt lite nu längtar efter dom där höst kvällarna då man får tända upp lite ljus och börja pyssla mer inne igen =)
Men som sagt den som väntar på något gott .....
Va rädd om dig min fina och hoppas att vi snart hörs Kram Tina

Viola sa...

Vilken bra idé, blev verkligen helläckert med denna "kvist" KRAM

Gardenhouse sa...

Att Jönköping är såå bra!? Nu får man nog lägga till det på campingkartan... Vilka fina tips du ger därifrån.
Fyndat har här också gjorts kan jag se. kul och snyggt.
Kram Sussi

Gardenhouse sa...

Snygg smycke hållare med ;)
och smart...
Glömde ju skriva det nyss!
Kram Sussi