torsdag 4 augusti 2011

Ja, jag får nog erkänna att jag ibland får lite tokiga idéer... För ett tag sedan loppade jag en jättesöt tvålkopp, som dessvärre inte passar alls i vårt badrum. Då kom jag på att vi kunde göra en liten tvätthörna i vårt gästrum.

Vi har nu påbörjat arbetet och en liten del i taget blir klar, spegel och hylla till spegeln är färdigmålade och klara att hänga upp. I vår ladugård hittade vi ett kvarlämnat bord som kommer passa perfekt som tvättställ. Efter borttag av tyg och fästen, spacklande och målande det ser nu ut såhär...


Jag vet ju att ni bloggare är väldigt duktiga på att hitta på fiffiga idéer och att ni är jätteduktiga på att inreda och dekorera, så jag tänkte fråga om ni ville hjälpa mig med smakråd kring det lilla tvättstället. Vi funderar på om vi ska låta det vara som det är och kanske snygga till kanter och skriva någon text på bordet, eller om vi ska sätta på nytt tyg, som det såg ut förut, och i så fall vilken typ av tyg man ska välja. Såhär såg bordet ut förut. Tyvärr var det ganska slitet så tyg och fästen fick tas bort, som ni ser.


Nu vet jag inte hur mycket av bordet som kommer att synas när vi fått dit kanna och fat, handdukar, tvålar och annat smått och gott, men det kanske vore sött att ha tyg ändå..? Eller kanske finns det något annat roligt att dekorera med? Vad tycker ni?

1 kommentar:

Systrarna Karlsson sa...

Hm ingen lätt nöt att knäcka men tror nog att det blir fint som det är utan tyg men med vackert handfat, kanna m.m som dekoration. Fast å andra sidan vore det nog vackert med tyg också. Ja inte kunde vi bidra med något bra här inte men vackert blir det nog hur som helst;)

Ser fram emot att se resultatet så småningom.