söndag 21 augusti 2011

Det blev inte så mycket fyndat på Gällstaddagarna, men förutom några få regnstänk var det fint väder hela dagen och det blev en riktigt mysig dag. Visst blev det ett besök hos Systrarna Karlsson också som visade sina fina saker vid Nyfiket, men i vanlig ordning hade jag svårt att bestämma mig, så det blev till att skicka en liten beställning på mail istället när jag kom hem, så typiskt mig.. =) Efter tips från systrarna blev det också ett besök i den lilla fina butiken Willa Stenhamra som hade massor av fina saker. Väl värt ett besök om man är i närheten av Vegby.

Härom kvällen blev jag av någon anledning så otroligt sugen på att baka. Har inte bakat muffins på flera år, så det blev något av ett test av recept och vi körde igång med bakandet och det blev två olika sorter.


Min mamma är så duktig på att sylta och safta och hon har skämt bort oss med rabarbersaft, svart vinbärsgelé och körsbärssylt. Körsbärssylten fick sätta smak på den ena sorten, blev riktigt gott.


Provade också chokladmuffins. Blev inte riktigt den "stora-amerikanska-sorten" utan snarare den "hopsjunkna-kladdiga-sorten", så där får jag nog leta upp ett annat recept om vi ska få dem som vi hade tänkt...fniss...


Riktigt roligt att baka var det ändå, och det gick ju väldigt fort, får absolut bli fler gånger.

Vill passa på att tipsa igen om de fina utlottningarna, ni hittar dem i vänstra kanten av bloggen. Det får nog bli dags för en här hos mig snart också...
Inte så mycket planerat för dagen, blir nog lite städning och pyssel och - kanske inte helt otippat - något loppisbesök. =) Vad hittar ni på för något en sådan här härlig söndag?

3 kommentarer:

Systrarna Karlsson sa...

Åh vilka goda muffin du verkar ha bakat, tycker de med choklad ser riktigt goda ut är ju en riktig choklad-oholic speciellt om de är lite kladdiga;) Dina Florabilder är packade (lite svårt att välja var det men hoppas du blir nöjd)

Önskar dig en skön start på veckan

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Halloj vännen!

Har nästintill blivit en stammis hos systrarna Karlsson, de har såå mycket fint! =)

Smarriga muffins!

Kram kram

Änglarum sa...

Hejsan! så smaskigt med muffins :) förstår att det blev" mys" ha en fin Måndag! nu mot jobbet... kramiz Jessica