fredag 19 augusti 2011

Återigen var det någon som inte tyckte att vår telefonkabel hängde så bra där den hängde... Nästan en vecka utan telefon och nät... Men nu har vår snälla reparatör varit här och nu fungerar det fint igen!

Helgen som var blev en riktig pysselhelg med betonggjutning, visar lite bilder av resultaten en annan dag. Första gången vi provade att gjuta, och allt blev väl kanske inte riktigt som man tänkt, men så roligt vi hade! Det blir definitivt fler gånger!

Det märks att vi går mot höst och här är ett tecken på det. De tidigare ägarna av vårt lilla torp har lämnat kvar denna vackra klematis, tror den heter "Madame le Coultre". Den blommar nu, med underbart vackra, stora, vita blommor...


Till helgen är det loppis i vart och vartannat hörn häromkring och jag hoppas vi hinner besöka flera. Med säkerhet blir det ett besök på Gällstaddagarna och en tur till Vegby där Systrarna Karlsson säljer sina fina saker. Systrarna tipsar också om fler mysiga ställen att besöka, på sin blogg.

Men nu ska jag titta runt och se vad som hänt i blogglandia under veckan.
Önskar er en skön fredag!

4 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Vad mysigt med loppisbesök. Ha en mysig helg
Kram Agneta

Anette sa...

Underbar klematis :)
Åhh va härligt med loppis besök hi hi hoppas du hittar massa fynd.
Ha en skön kväll.
Kramen Anette

Systrarna Karlsson sa...

Ja en massa loppis:ar är det imorgon men Äspered ska tydligen enligt vännen H vara en riktigt bra en, sen när du är i Gällstad kan du alltid göra ett besök på Bakluckeloppisen uppe i boarp tror den är mellan 11-16.
Ses imorgon;)
Annie

Änglarum sa...

Hej Petra! ja det har varit lite tomt utan dig .. Var i Gällstad i går, men hittade ingenting :( däremot jeans o tshirts till sonen! det var bara ett sådant där oplanerat rych :) trevlig helg önskar jag dig! kramiz Jessica