lördag 10 augusti 2013

En överraskning...

God lördag! Sovmorgon, solen skiner och fåglarna kvittrar, ljuvligt!

Ni som tittar in här emellanåt kanske har förstått att jag är väldigt förtjust i fjärilar... Och smycken... För ett tag sedan fick jag en riktigt fin överraskningspresent...


Ett riktigt fint halsband med just en fjäril, som hänger i flera läderband. Det finns inget lås, utan man virar eller knyter ihop läderremmarna precis som man vill. Därför kan halsbandet varieras på flera olika sätt, och också användas som armband.


Halsbandet kommer från UNICA och de har många vackra smycken.


Dagen kommer att ägnas åt hemmapyssel och att umgås med goda vänner. Ser fram emot en riktigt härlig och solig dag och hoppas att ni får en likadan!

7 kommentarer:

Marie maräng sa...

Det var verkligen ett fint och annorlunda halsband! Jag gillar också fjärilar och har så gjort sedan jag var liten.

När jag var ca 5 år så fick i sent på hösten in en nässelfjäril och eftersom det var hård vind och kallt så kunde jag inte släppa ut den med risk att den skulle dö. Så jag sa till mamma den måste ju få bo hos oss. Den bodde hos oss hela vintern och jag matade den bla med blöta sockerbitar. När våren kom så fick en flyga ut i de fria igen...

Önskar dig en toppen helg!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Lyllo dej som har fint väder....här har det regnat hela natten och även nu....och det är bara 15 grader...verkar som hela landet ska få dåligt väder till veckan...men nästa söndag åker vi till Marmaris...och där är det 35 grader...nästan fööör varmt...men det ska bli såå kul att åka iväg....
och få lite sommar igen;)))
Må så gott min vän;)
Kram kram

Lilla Källängen sa...

Vilket tjusigt halsband och så annorlunda. Har inte sett något tidigare som kan varieras sådär med remmarna! Jättesnyggt..tror jag måste titta in på deras sida ;-)
Nja här regnar det eller det är ganska grått och mulet i alla fall och tydligen ska det nog vara så här några dagar till som det ser ut som. Men men...då fixar och pysslar man inne istället ;-)
Ha en fin helg
Kram Anneli

choicesbyannie sa...

Så vackert halsband. Jag gillar också fjärilar och gissa om min lycka när jag hittade 6 tavlor med fjärilar på på loppisen igår;) Ännu bättre när de endast kostade en 10 styck;)

Moheda har jag inte varit på men ofta tänkt att jag borde åka dit, tack för påminnelsen.

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

Ekenäsliv sa...

Så fint och va trevligt med överraskningspresent:-)
Hoppas helgen varit härlig och att du får en riktigt fin start på denna veckan!
Kram Anna

Huset på Backavägen sa...

Jättefint halsband! Dina smycken som du tillverkar är också jättefina! Vad duktig du är!
Kram Anki

Viola sa...

Vilket underbart halsband, men du gör ju så fina själv :) ha en fin vecka, kram