måndag 5 augusti 2013

Tidig morgon...

Tre härliga semesterveckor har nu tagit slut och det är dags att ta sig tillbaka till jobbet igen. Har haft en riktigt härlig semester med fantastiskt väder, härligt lata dagar och roliga utflykter och resor tillsammans med goda vänner. Kort sagt tre underbara veckor. =) Som vanligt hade semestern gärna fått vara lite längre, men trots att det är dags att återgå till tidiga morgnar igen, känns det ganska bra.


Jag planterade en Bellis utanför vår dörr i våras och den har klarat sig fint under sommaren men började nu ge upp och fick istället ge plats åt en bollkryss. Den här gången valde jag en vit, men det finns ju massor av härliga färger att välja mellan och den här hoppas jag står sig riktigt länge.

Önskar er alla som tittar in en fin start på nya veckan!

7 kommentarer:

No34 sa...

Här stod också klockan på ringning igen.... Mina blommor ser förskräckliga ut i blomlådorna i år. Måste vara värmen vi haft. Kan ju åtminstone skylla på den ;)
Önskar Dig en ny magisk vecka, kram Kate

Hjärtruds Stuga sa...

Semesterdagarna går alltid så fort. Vilken härlig sommar vi haft i år och ännu återstår en sommarmånad. Bara att njuta av allt det goda.

Ha det gott

Kram Karin

House and Garden by Bia sa...

Njut så länge du kan...för nu är svalare och ostadigare väder på gång ;(....hoppas det bara är tillfälligt!
Tycker sommaren går alldeles för fort...redan 5e aug....men jag gillar hösten också med sin klara luft ;))...man vänjer sej vid alla årstider;)
ha det gott min vän!
Bia

Choices By Annie sa...

Visst är det ändå lite skönt när vardagen kommer åter. Här börjar vardagen med förskolelämning, mannen som jobbar och jag som söker jobb om en vecka, så vi har en vecka till;)

Hoppas första jobbdagen har gått bra
Kram
Annie

Nyanser av vitt sa...

Ha en fin start på första jobbarveckan :O)
Kram Agneta

Ekenäsliv sa...

Här har vi de sista lediga dagarna denna veckan, iaf jag o dottern eftersom mannen började jobba i måndags.
Hoppas det gick bra att stiga upp och att jobbveckan börjat bra!
Kram Anna

Helenas blogg sa...

fina glaslyktor du fyndat, blev ju perfekta =)