fredag 2 augusti 2013

Just nu...

...är det väldigt roligt att pyssla med smycken och jag älskar att få dyka ner i min lilla låda där jag har samlat ihop pärlor och annat material som kan användas för att hitta på något nytt. Gillar att prova nya sätt att trä pärlor och andra material att knyta armband av. Just nu är favoriten läder, hållbart och lätt att arbeta med, men jag har också en del andra material på lager som jag vill testa.

Min lilla mamma ville ha ett enkelt, svart läderarmband med en hematitpärla. Självklart ville jag göra ett försök och såhär blev resultatet.


Nu är det bara några dagar kvar tills det är dags att ta sig tillbaka till jobbet igen, så de här dagarna kommer förmodligen tillbringas hemma med lite pyssel, och jag hoppas på att solen visar sig i helgen så att vi får njuta av ett par härliga varma semesterdagar till.

Stort tack till alla er som tittar in och lämnar några rader ibland, det är så roligt att få läsa dem, och visst undrar man ibland vem det är som varit inne och hälsat på här hos mig =)

Önskar er alla en fantastisk helg!

5 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Armbandet blev jättefint!
Ha en skön helg,
kram Tini

Rosa i huset i vitt sa...

Fint armband..
ha en trevlig helg
kram Rosa

Huset på Backavägen sa...

Oj vad mycket fint du har gjort sen jag var in här sist. Vad duktig du är! Hoppas du får en skön helg!
Kram Anki

House and Garden by Bia sa...

Men så pysslig du är....jätte läckert armband....skulle gärna äga ett sånt;))
Ha en trevlig helg!!!
Här skiner solen....och nu ska jag ut igen;)
Kram

Choices By Annie sa...

Så sugen jag blev på att knyta mig ett armband nu, jättefint ditt blev.

Fast idag blir det nog inget inomhuspyssel, det sägs att det ska bli en riktigt varm dag idag så då ska jag passa på att vara mycket utomhus;)

Önskar dig en fin helg och en härlig avslutning på semsetern
Kram
Annie