tisdag 13 augusti 2013

Att tända ljus...

Ja, i lördags började dagen med strålande sol, åtminstone under tiden jag skrev mitt inlägg. =) Senare under dagen hade vi nog de flesta väder som är möjliga att få under en sommardag i augusti. Det regnade och åskade om vartannat, och sedan tittade solen fram en stund igen bara för att på nytt bli skymd av moln som hade med sig nya skurar.
I söndags hade vädret bestämt sig för grå kläder, så den härliga söndagen tillbringades inomhus. Ett nytt byggprojekt modell större har påbörjats och jag hoppas verkligen att det dyker upp här så småningom, men det tar säkerligen några veckor innan det blir klart.


Det har ju också blivit lite mörkare på kvällarna nu, och det är faktiskt riktigt mysigt att få tända lite ljus igen för att lysa upp i mörkret. Kommer underfund med att jag verkligen tycker om den här tiden på året, när man liksom får lite av allt. Sol och värme, men även mysiga, lite mörkare kvällar då man får plocka fram ljusstakar och lyktor. Kan vi stanna här ett tag? =)


Vi gjorde ju en lite längre utflykt förra söndagen, till Moheda och den stora loppisen på Östregård som under säsongen har öppet varje söndag. Verkligen en loppis att rekommendera. Här finns fina fynd att göra till bra priser, välsorterat och snyggt, helt enkelt en riktigt härlig loppis! Bland annat fick ett par sifoner flytta hem till oss. För tillfället har den ena tagit plats i en trälåda som står på golvet i vårt kök. Jag skulle tro att den förmodligen får flytta upp till min favoritmöbel skänken eller till någon annan plats där den trivs bättre. =)

Hoppas ni alla fått en fin start på nya veckan, att den fortsätter minst lika bra, och att ni har solen hos er istället! =)

4 kommentarer:

No34 sa...

Fint arrangemang i och med trälådan!!
Ha en toppentisdag, kram Kate

Choices By Annie sa...

Härligt att tända ljus, det är något magiskt över denna tiden. Här hade jag nog också velat stanna lite;)

Tack för tipset om Moheda blir nog en tripp nästa år och då barnfria;)

Ha en fin dag
Kram
Annie

House and Garden by Bia sa...

Nää...här skiner inte solen....vi har haft två dagars regnande och lite åska också....men nu ser jag att det börjar spricka upp lite på himlen...så det kommer att bli bättre några dar iaf;)...jättemysigt med ljuslyktor nu på kvällarna;)
Kram från bia

Rosa i huset i vitt sa...

Visst är det mysigt att börja tända ljus nu
kram Rosa