fredag 9 augusti 2013

Trevlig helg!

Tittar in med en liten fredagshälsning innan det är dags att ge sig av till jobbet för veckans sista arbetsdag. Visst har jag överlevt de första dagarna med arbete efter semestern, men det har verkligen varit full fart från början. Och det är ju precis så jag vill ha det =) Men det har blivit mindre tid till hemmapyssel och dator under veckan, därav tomt på inlägg..

Sommaren är fortfarande kvar och vädret kan man definitivt inte klaga på, även om det nu varit gråmulet ett par dagar. Det har också varit en riktigt bra loppissommar. =) Har gjort en del fynd som nog kommer att dyka upp här så snart de har hittat en plats i lilla torpet.

En av de bästa sakerna med det här halvåret måste vara de härliga pelargonerna. Det här är en av mina favoriter, som jag lyckats övervintra. Den har blivit ganska spretig, men jag har inte haft hjärta att klippa ner den, då den blommar fantastiskt mycket. När det här fotot togs var det inte mindre än nio (!) blommor som visade sig samtidigt. =)

Önskar er alla en fantastisk helg, och hoppas vi ses snart igen! Må så gott!

6 kommentarer:

No34 sa...

Ni loppar och loppar, förstår inte var Ni får plats med allt...*skratt*. Jag har fullt sjå att skala ner på allt för att få så lättstädat som möjligt!!
Det ser så sött ut i fönstret, och jag förstår att Du inte har hjärta att klippa ner pelargonen. Tycker det blev läckert så där, lite vild och spretig!
önskar Dig en magisk fredag vännen! Kram Kate

House and Garden by Bia sa...

Tack för besöket;))
Åh så fint sommarfönster...gillas verkligen av mej;))
Ha en fin helg du också!!
Kramisar bia

Mycket annat & lite betong sa...

Jag har också överlevt första arbetsveckan men nog är det skönt med ledighet!
Det var fina smycken du har gjort med läderremmarna!

Ha en skön helg!
Kram Agneta

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint du har i ditt fönster
ha en trevlig helg
kram Rosa

Änglarum sa...

Hej! så fin pelargon! i blan är det charmigast att låta det vara som det är..inte alltid perfekt :) jaha då är du tillbaka i jobb lunken! jag har redan jobbat tre veckor..ha en fin helg du med ♥ kram Jessica

Choices By Annie sa...

Härlig pelargon, här har jag blivit tokig på att klippa ner och ta sticklingar av mina pelargoner hi hi hi ;) Har massvis av krukor ståendes överallt i trädgården. Men jag kan liksom inte få nog av denna ljuvliga växt.

Önskar dig en fin dag kanske ses vi på loppisen i Hökerum kl 10. (en mycket bra loppis)
Kram
Annie