lördag 3 augusti 2013

Underbara sommarkvällar...

Jag kan definitivt inte klaga på vädret vi haft under semestern, bara några få regnstänk, i övrigt bara varmt och skönt och den härliga solen har visat sig nästan hela tiden, helt fantastiskt!

Under tisdageftermiddagar och lördagförmiddagar slås portarna upp till antik- och loppisaffärerna i Limmared. Tack vare fina tips om Limmared gjorde vi en liten utflykt dit häromdagen och jag vet inte hur många loppisar vi var inne i, jag tappade räkningen... Här finns verkligen massor av fina saker i olika form, storlek och prisklass för den som letar efter loppisfynd. Och lite fynd blev det. Bland annat hittade jag två glaskupor, som jag gissar har tillhört någon form av lampor tidigare och jag funderar på att använda dem till det, men för tillfället får de finna sig i att vara ljuslyktor. Kanske har ni sett sådana här förut?


Vi satt ute och åt igår kväll och det var fortfarande underbart varmt och skönt ute fast det var sent och jag ville helst inte gå in alls =) Men lite extra ljus behövdes då det började mörkna, så några meter snöre och lite sten användes till att göra mina nyfyndade glaskupor till enkla lyktor som kunde ge oss lite extra ljus under kvällen.


Även idag skiner solen, så idag ska jag nog passa på att bara njuta av sol och värme och göra så lite jag kan =)
Önskar er en strålande lördag!

4 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Oj vilka fina fynd du Petra:)) Ja det mörknar fort på kvällen,så mysigt med ljus då ♥ Kram Gunilla

Änglarum sa...

Hej! nu blev jag lite nyfiken! Limmared vart ligger det?o hur är öppe tiderna? jag tycker det är svårt att hitta ställen,ofta hittar man bara ett eller två på en tur..ljuslyktorna var verkligen dekorativa..ha en fin helg!kram Jessica

House and Garden by Bia sa...

Så fina lyktor....vi skulle behöva en sån i kväll....när skymningen sänker sej över våra kräftor, hihi....och just nu blåser det väldigt här också....men hoppas det mojnar till i kväll;))
Kram bia

Choices By Annie sa...

Visst är limmared fantastiskt;) men på lördagar brukar loppisarna bara vara öppna när det är auktion alltså varannan lördag;)

Ljuvliga ljuslyktor och så smart. Har aldrig tänkt på kupor på det sättet. Tack för att du öppnade ögonen på mig;)
Önskar dig en fin kväll
Kram