tisdag 27 augusti 2013

Samlat under sommaren...

Ett stort tack för alla fina kommentarer om vårt byggprojekt! Det är riktigt roligt att skåpet faktiskt gick att använda när det blev klart och det har varit väldigt roligt att bygga det. Framför allt är det fantastiskt roligt att kunna pyssla tillsammans med ett projekt.

Nu har vi massor av idéer om andra saker vi vill bygga, bland annat ytterligare ett, men mindre, projekt till vardagsrummet. Så kanske kör vi igång något nytt projekt så småningom. I ladan där vi är och bygger finns ingen värme, så det blir bara byggande och målande under sommarhalvåret, för sedan blir det på tok för kallt att vara där, så kanske borde vi passa på nu när det fortfarande är härligt varmt ute. Vilken fantastisk sommar vi har!


Sommaren har ju också bjudit på en hel del loppisturer. Det har fyndats en del och en efter en börjar fynden vilja få en plats att vara på. Den här lilla glasburken fyndades under vår Ölandsresa för en tia, och den passar fint att ha socker i så att det finns till hands när vi får fikagäster.


Den lilla burken fick ett spetsband runt sig och nu passar burken fint på hyllan tillsammans med kopparna vi köpte någon gång i våras. Den lilla ägghållaren som också är ett loppisfynd från sommaren har också fått flytta upp på hyllan.


Från bänken i köket och till skänken har också lådan med müsli och havregryn fått flytta.


Och jag gissar att fler fynd kommer att få flytta hit så småningom, och några flyttas åt ett annat håll. Letar fortfarande efter ett tallriksställ som jag skulle vilja placera här, det har funnits länge på min önskelista.


Skulle också gärna ha någon vacker hållare till muggar på skänken. Kanske dyker mina önsketing upp under någon kommande utflykt, för jag gissar att det blir några sådana under hösten också. =)
Men nu är det återigen dags för en tur till jobbet och jag önskar er alla en underbar sommardag!

7 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så mycket fiint du visar bilder på Petra! Visst är det nåt visst med loppisfynd:) Ha en fiin sommardag idag också! Gunilla ♥

frøkenFilur sa...

Loppis = Lykke

;)

Choices By Annie sa...

Så många vackra saker och härlig önskelista.

Det är ju lite av det som är charmen med loppisar. Men vet aldrig vad man kan finna;)

Önskar dig en fin dag
KRam
Annie

House and Garden by Bia sa...

Så fina saker du hittat....jag har inte varit på loppis på hela sommaren !!! så nu är jag verkligen sugen ;))
Men idag har jag suttit ute och njutit av sol o värme....för nu blir det snart kyligare om några dar...man får passa på ;)
Ha det gott!!
Kramisar bia

Tinis vita hem sa...

Jättefina saker du samlat på skänken :)
Ha en fin kväll!
kram Tini

No34 sa...

Inte hittar jag så där fina saker på loppisar...! Jättefint arrangerat också!
Vilket skåp Ni har byggt!! Så snyggt! Mitt vitmålade tv-skåp från IKEA fick flytta ner i källaren till dotterns rum då maken köpte för stor tv.... hmm!
önskar Dig en skön men sen tisdagkväll, kram Kate

Änglarum sa...

Hej Petra! härliga saker du fyndar och säger det igen!du har väldans bra smak ..blev det någon tur åt stallqvarn?! alltid roligt att höra när någon varit i ens trakter :=) ha en fin forts på veckan..kram Jessica