fredag 6 juni 2014

Nytt till trädgården..

Häromdagen blev det en liten tur till Plantagen för att handla hem lite nya växter. Det är verkligen roligt att få köpa hem nya växter, och att plantera dem. Den här gången fick några Stjärnöga följa med hem...


Ett helt gäng med små Lavendel fick också följa med. Jag hoppas de ska trivas ihop med Stjärnöga och växa sig stora och fina. Dessutom doftar de ju fantastiskt gott!


Och en tredje favorit, Murgrönan, som är jag tycker är vacker att fylla ut med och som är så fin när den hänger ut över kanten på blomkrukor och blomlådor.


I år har det dessutom blivit ännu roligare att plantera, efter att jag äntligen bestämt mig för att köpa hem ett planteringsbord som nu står vid vår lada. Här trivs jag riktigt bra! Planteringsbordet köpte vi på ICA Maxi för några hundralappar.


Hade i planerna att bygga ett eget, men kom inte till skott, så det blev till att köpa in ett istället. Dock har vi haft ett annat mindre byggprojekt här hemma, men mer om det i ett annat inlägg.

Önskar er en fin nationaldag och en härlig långhelg!

2 kommentarer:

Majas bekännelser sa...

Ett riktigt fin planteringsbord ni köpt! Då blir det faktiskt lite roligare att plantera! Ha en fin nationaldag, kram Maja

House and Garden by Bia sa...

Härligt med lavendel...det har jag också i min trädgård...hoppas dagen varit bra...önskar dej en trevlig Pingst helg;)
Kram bia