onsdag 18 juni 2014

Ett litet sommarprojekt...

För ett tag sedan visade jag ju att jag höll på att plantera blommor. Och just de där blommorna var till ett litet projekt vi pysslat med. För ett par år sedan satte vi om panelen på vårt hus, och fick då några brädor över. Dem använde vi nu till vårt projekt, nämligen blomlådor till huset.


Det här var ett enkelt och roligt projekt, som faktiskt också gick ganska fort. Eftersom brädorna var målade redan innan, behövdes bara ytterligare ett lager färg innan de kunde sättas upp.


Lite tunt i lådorna ännu, så jag hoppas att lavendeln växer till sig och fyller ut, annars får jag fylla på med lite mer blommor. Hur som helst ser lilla torpet nu lite mer ombonat ut och vi har i planerna att göra några till, så att fler fönster kan bli lite extra fina. Den här fina idén har jag dock inte kommit på själv, den lånade jag från fina bloggen Lantlif som jag gärna läser.

Ännu en fantastisk sommardag har startat, och jag önskar er alla en underbart solig dag!

5 kommentarer:

No34 sa...

Vad gulligt det blev, och lite annorlunda med lavendel i lådorna. Doftar ju såå gott, så det var ju en toppenidé. Önskar Dig en härlig onsdag, kram Kate

choicesbyannie sa...

Verkligen sött med fönsterlådor och kan tänka mig att det kommer kännas härligt med lavendeldoft utanför fönstret;)


Fin dag till dig med
Kram
Annie

Gunillasljusglimtar sa...

Åhh så fint och trevlig detalj! så kul att få ta delav.Hoppas allt är bra Petra,nu är ju sommaren här:) Kram Gunilla

House and Garden by Bia sa...

Jädrans fina blomlådor....bra idé!
Här blåser det idag...både moln och sol...17 grader...det får man tacka för....för kyligare blir det ;(...
Trevlig midsommar!!
Kram kram

Änglarum sa...

Hej!kikar in för att önska dig en riktigt fin Midsommar..dina blomlådor blev jätte fina,de kommer växa till sig fint! i bland petar man ner för mycke,så vänta du..kram Jessica