fredag 27 juni 2014

En enda...

Det blev ytterligare ett varv runt i trädgården igår, och jag upptäckte då att pionen blommade. Jag flyttade pionen förra året, och med tanke på hur mycket blad den nu har, verkar den trivas bra, men blomma vill den inte gärna ännu. En enda pion verkar det bli i år...


Gillar verkligen de här blommorna och funderar på att köpa hem en vit också, som jag tycker är minst lika vacker. För att kunna njuta av den enda blommande pionen, och se den ofta, fick den följa med in, och den fick landa i hallen precis innanför dörren. Där står den nu och doftar riktigt gott.


Här får den stå tillsammans med andra saker jag tycker mycket om och gärna ser när jag kommer hem.


Gillar verkligen den lilla tavlan jag fått av en mycket god vän, som påminner om att man ska försöka göra det bästa och mesta av varje härlig dag! För visst stämmer det att livet inte är de dagar som gått, utan de man minns?


Sista semesterdagen för den här gången för mig idag. Det verkar inte bli solväder, så risken finns att det blir en shoppingtur under dagen, eller kanske lite inomhuspyssel, och jag hoppas på mer pyssel under helgen som kommer. Har ni några roliga planer inför helgen?

Önskar alla som tittar in en riktigt härlig helg!

8 kommentarer:

Majas bekännelser sa...

Vilken underbart vacker pion! Det går liksom inte att sluta titta på den! Jag förstår att du vill ha den i hallen! Jag ska nog också försöka fixa iordning vår hall idag. Det är trots allt det första man ser, men har blivit lite eftersatt såhär i sommartider! Njut av din sista semesterdag, kram Maja!

House and Garden by Bia sa...

Mina pioner på landet är alltid sena...och tur det för vi har inte flyttat ut ännu...det är vädrets fel, hihi. Mina planer för helgen är att idag ska vi fara till torpet och städa innan vi flyttar ut dit, till veckan...gräset är så högt att det måste slås ;)...tyvärr ser vädret inte så lovande ut...och snart har halva sommaren gått...
Trevlig helg!
Bia

Marie maräng sa...

Pioner är verkligen otroligt vackra! Blommornas Royce Royce kan man säga :)

Fin skylt med fint budskap!

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

Anneli sa...

Underbart fint med pioner i trädgården.
Tycker absolut du ska inhandla en vit.......de doftar gudomligt gott.
Härliga bilder du visar.

Glad helg,
kram Anneli

choicesbyannie sa...

Pioner är verkligen vackra, ser fram emot nästa år då jag hoppas vår pion kommer blomma. Fick nämligen en stor buske av en god vän som vi grävde upp och flyttade hem till oss för några veckor sedan. Den ser fortfarande grön ut så förhoppningarna finns att de kommer överleva.

Hoppas du hade en fin sista dag på semestern
Kram
Annie

Änglarum sa...

Hej!läcker färg på pionen!hoppas det blir fler till nästa år! själv så satte jag en klätterros för 2,5 år sen,hade en bild av att den skulle klättra så där vackert o blomma oändligt,nädå den växer knappt trots alla godheter den får och ynka två blommor.;( ja sånt är det..må så gott< kram Jessica

Rosa i huset i vitt sa...

Pioner är så vackra
kram Rosa

Anonym sa...

De är så vackra, men blommar alldeles för kort tid. Jag har en röd pion, som har farit illa i helgens regnväder.
Ha det bra!
Kram Birgitta