måndag 23 juni 2014

Nytt liv för mitt loppisfynd

Hoppas ni alla haft en fantastisk midsommarhelg! Här har vi haft ganska bra väder, iallafall inget regn, och det blev en riktigt trevlig helg då vi umgåtts med goda vänner, och som vanligt kring midsommar har det ätits massor av god mat! Något som däremot varit sämre under den senaste veckan är min internetuppkoppling, men efter många om och men och ominstallationer kan jag surfa igen och ser fram emot att få läsa mängder av fina inlägg i Blogglandia.


För ett tag sedan skrev jag om ett litet loppisfynd i form av en lampa som sett bättre dagar. Strömsladden spretade och lampskärm fanns det inget av. El vågar jag inte mixtra med, så det blev inköp av en ny sladd till lampan. Därefter var det loppisjakt efter en ny lampskärm och jag var övertygad om att jag ville ha en liten skomakarlampskärm. Sådana ser man ju normalt sett ganska ofta när man är på loppis, men inte nu. Däremot hittade jag en skärm som jag nu faktiskt tycker passade ännu bättre till den lilla lampan och nu har den fått ta plats på skänken i köket. Skärmen var nästan gratis och strömsladden var billig den också, så summerat kostade den lilla lampan inte många kronor. Bra och billigt fynd, och jag är nöjd! =)


Idag har jag påbörjat en härlig semestervecka och jag ser fram emot att få pyssla en del i veckan. Om det blir inomhus eller utomhus får vädret bestämma, men som det ser ut nu kan det nog bli en ganska fin dag även om det är lite kallare nu än tidigare. Bäst att passa på att ge sig ut i trädgården och njuta av solen!

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Den lampan blev fin....tänk vad man kan göra av loppis saker....själv har jag idag sytt ett par gardiner av ett loppis lakan...blev också nöjd, blev lite somrigt i mitt bloggrum;).....ha det gott!
Kram bia

Huset på Backavägen sa...

Lampan är så himla fin! Ser ut som att den såg ut så från början. Väldigt fina blomlådor har ni gjort!
Kram Anki