lördag 31 maj 2014

Dröm för lata sommardagar...

Vilka härliga soliga dagar vi har här nu! Bara att passa på att njuta och vara ute så mycket det bara går, och jag gillar verkligen att gå omkring i trädgården och se vad som vuxit upp sedan sist. Den här tiden innebär ju också en del ogräsrensning, men till och med det är riktigt roligt emellanåt, så länge det inte blir allt för mycket av den sorten.. Men sedan måste man ju också få unna sig lite lata dagar i solen...eller hur?


I ett hörn av vår tomt står två stora, gamla lönnar. Märkta av tiden, men fortfarande ordentligt stabila. Visst känns det som om något saknas här? =)


Har återigen varit inne på min favoritbutiks hemsida och tittat efter vackra ting, och jag har hittat något som jag skulle vilja sätta just här mellan träden, att använda under lata dagar...


Den här härliga hängstolen skulle gärna få bo hos mig! Den finns även i vitt och båda är lika fina, tycker jag. Vill man hellre ha en hängmatta, så finns så klart det att köpa också, och självklart är det hos Granit man hittar dessa fina ting! Den fina hängstolen hittar du här, och bilden är lånad från Granits hemsida.

Idag blir det förmodligen en liten loppistur, och sedan fortsatt pyssel i trädgården. Vad hittar ni på en solig dag som denna?

6 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej Petra! den hängande vilstolen ser jätte fin ut och skön!!där kommer du få många goa stunder..låter som din helg blir fin oxå :) här pustar vi lite i dag efter en lång o mysig tur i går.Må så gott< kram Jessica

choicesbyannie sa...

Vilken fantstisk hängstol, en sådan hade gärna fått flytta hem till oss med fast då gärna med ett medföljande stort träd att hänga den i;)

Härliga lata dagar vi haft och fler väntas. Sommaren är äntligen här.
Kram
Annie

Marie maräng sa...

Vilken snygg hängstol! Den kommer att bli perfekt där :)

Ha en fin start på veckan!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Härlig häng stol!
Nu är vi hemma igen....bilder kommer senare på bloggen från resan...
Kram bia

Huset på Backavägen sa...

Åhh en sån där hängstol fick gärna bo hos mig också! Den skulle göra sig perfekt vid dina träd. Må så gott!
Kram Anki

No34 sa...

Åh, det skulle bli superhärligt med en hängstol vid lönnarna!! Riktigt snyggt och skönt för härliga sommardagar!
Onsdagskram från Kate