onsdag 25 juni 2014

Till posten...

Här verkar vädret inte riktigt kunna bestämma sig. Vi hade två grader(!) i går morse när jag gick upp, men sedan blev det betydligt varmare under dagen, dock med avbrott av en ordentlig hagelskur. Idag verkar det vara minst 20 utanför fönstret och jag hoppas att det får vara såhär härligt hela dagen!

I helgen som var, var det lite sämre väder, och det passar ju perfekt för en liten fika- och shoppingtur. Det blev inte så väldigt mycket fyndat, men den här lilla brevlådan fick följa med hem.


Här hamnar gärna dagens post på köksbordet, men nu har vi någonstans att ha den tills den har sorterats, perfekt! På den lilla brevlådan finns också två krokar, så jag kan ju dessutom hänga upp fler saker på den... =) Var jag ska hänga den vet jag inte riktigt ännu, men någonstans ska det nog finnas väggutrymme för lilla brevlådan.


Tack för alla fina kommentarer om etiketterna! Och jo, jag skriver dem själv, men så fin handstil vet jag inte om jag har. Däremot har jag ett knep. Jag skriver helt enkelt in orden jag vill ha i min lilla dator, och väljer ett typsnitt jag tycker om. Därefter härmar jag bokstäverna genom att skriva med blyerts på etiketterna och kan på så sätt rätta och sudda tills jag tycker att resultatet blir någorlunda bra, därefter är det bara att fylla i med tusch eller bläck beroende på vad man vill ha. Men visst kan det ta sin lilla tid att göra en etikett, ibland blir det mycket suddande innan jag är nöjd med resultatet... =)

Men som sagt, idag skiner solen, så nu ska jag ge mig ut i trädgården en stund. Hoppas vi ses snart igen!

5 kommentarer:

choicesbyannie sa...

Fin den är ditt fynd. Bra knep det där med "fin handstil" också.
Såg också en sifon i Moheda 75:- skulle de ha för den men jag tvekade och sen var den borta;) så det är inget ställe att tveka på utan här gäller ta först fundera sen;)

Nu hoppas vi på finare väder idag, längtar efter sol och värme.
Kram
Annie

Tinis vita hem sa...

Jättecharmig brevlåda du hittat :)
Vi har idag 15 grader och mulet, men inte regn. Passar bra för lite trädgårdsarbete :)
Ha en fin dag!
kram Tini

No34 sa...

Vilket häftigt fynd du gjort!! Ja, förbaskade väder och inte kunna bestämma sig.... kallt är bara förnamnet. Det är väl därför jag fick ryggskott... suttit kallt!
Onsdagskram från Kate

House and Garden by Bia sa...

Fin liten låda...såå charmig!
Ha en fin kväll!
Kram kram

VisaLiza sa...

Så otroligt fin brevlåda! Tråkigt med vädret som inte riktigt vill bestämma sig för sommar. Kramar Liza