fredag 10 maj 2013

Trevlig helg!

En härlig fredag startade med tidig morgon och strålande sol! Hoppas verkligen att helgen kommer vara precis så här varm och solig!

För några dagar sedan skrev jag om att jag hade klickat hem nya dynor till stolarna i köket, och nu har de landat här hemma.


Nu blandas flera olika stilar i vårt kök, men med små förändringar, lite i taget, kan det förhoppningsvis bli någorlunda enhetligt. =)


Dynorna kommer från H&M Home, är gjorda av säckväv och precis så charmiga som jag hoppades...


Idag är det ledig dag för mig och jag tänker bara passa på att njuta av våren så mycket det går! =) Och så hoppas jag att det blir några små utflykter förstås. Vad har ni för planer för helgen?

Önskar er en fantastisk helg med strålande sol, härliga pysselstunder i trädgården, fyndiga loppisturer, trevliga grillkvällar och allt annat som hör till en vårhelg i maj!

9 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Jättesnygg dyna ..de har mycket fint på HM
ha en trevlig helg
kram Rosa

Tinis vita hem sa...

Jättesnygga sittdynor! Jag blandar glatt olika stilar :)
Ha en fin helg!
kram Tini

House and Garden by Bia sa...

Så snyggt det blev...du verkar ha samma smak som jag, hihi....det mesta som jag sett på bilder från ditt hem...gillar jag;))
ha en fin kväll min vän!
Kramen

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så fiina dom var! Jag köpt tjocka dynor till köket också men en helt annan stil:) Men gillar defenitivt din stil också! Jaa du här har det varit mycket i trädgårn fast nu regnar det o nu myser jag inne lite med tända ljus:) Kramen Gunilla

Lilla Källängen sa...

Mycket snygga dynor! Det är härligt när det är lite rustikt också, det gillar jag :-)
Vilken tur du har som har sol idag, här har det regnat i två dagar nu men jag hoppas att helgen blir fin i alla fall. Här ska vi fira att dottern fyller 2 år och så ska det nog bli lite pyssel också såklart ;-)
Ha det riktigt gott
Kram Anneli

Änglarum sa...

Hej! har kikat på hm home någon gång o sett att de har en hel del ..kanske skall kika in igen :) fina var de i af! här blir nog oxå blandad helg kompott,skall försöka hinna med en loppis tur!kram Jessica

Vardag och flärd sa...

Fina dynor, perfekt i köket!
Trevlig helg på dig!
Kram Eva

Unknown sa...

Verkligen snygga dynor och de där hemklickade kläderna verkar inte vara fel de heller. Får nog klicka in där med;)

Önskar dig en härlig helg med massvis av sol och fynd. Här blir det konstigt nog ingen loppis i helgen (om jag inte tar en tur till boanäs igen på söndag bara för att)

Ta hand om dig
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Tjusiga dynor. Stolarna de ligger på var inte så tokiga de heller. Här i Hult skall vi ägna helgen åt att renovera och bygga odlingslådor. Liza