torsdag 9 maj 2013

With love...

Nu när våren tittat fram blir man ju verkligen sugen på att skaffa sig lite nya vårkläder, och för inte så länge sedan klickade jag hem ett par underbara, skrynkliga paket på webben... =)


De här kläderna är riktiga favoriter hos mig. Jag har tipsat förut, men gör det igen, de här kläderna är verkligen fantastiska. Förutom att de är snygga och riktigt sköna att ha på sig, kräver de dessutom ingen strykning, för härligt skrynkliga är precis vad de ska vara! =)


Kläderna har jag klickat hem hos www.byfaith.se och märket är "With love by Faith", och här finns massor av vackra linnen, toppar, tunikor, klänningar, mammelucker, sjalar och mycket annat.


Förutom härliga detaljer i form av spets och band har alla kläder av detta märke ett litet hjärta broderat ton i ton på plagget som gör dem om möjligt ännu finare. Jag gillar också att de ofta kan kombineras och användas i lager-på-lager-stil vilket gör att de kan användas året om.


Det blev en visst en liten reklampaus här hos mig idag =) Nu när jag har klickat hem lite nytt ska jag också på jakt efter lite nött, hoppas på ett par loppisbesök under dagen.

Vad hittar ni på för roligt idag? Kanske har ni en långhelg framför er med extra ledigt? Gissar att många tillbringar tid på balkong och i trädgård, och så blir det nog här också under dagen om solen håller sig framme. Önskar er en fantastisk dag!

2 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Men du så snygga....dom ropar liksom Maria dom här kläderna. Måste gå in och kolla runt.
Må gott och ha nu en fin helg från Maria ♥

House and Garden by Bia sa...

Härliga kläder...sådana är nog jätte bra att ta med sej i resväskan, hihi....ser så härliga ut där dom hänger på sträcket.....
Vi ska åka till mina föräldrar idag, som bor fyra mil härifrån...och bli bjudna på lite god mat;))
Här regnar det och det är ingen värme, vi som haft 20 grader!!
Hoppas du får en fin dag!
Kramisar