onsdag 8 maj 2013

Underbart väder...!

Igår när jag klev ut från jobbet blev jag minst sagt överraskad, det var ju rena sommarvärmen ute! När jag väl kom hem ville jag bara inte gå in. Det blev en tur runt i trädgården med vattenkannan och sedan med kameran.


Underbart att bara få vara utomhus i den här härliga solen och värmen, men jag gissar att det också gör att det vackra vitsipporna snart har blommat över. Bäst att passa på att fånga dem på bild, och då blev det i kvällssol...


Idag har jag lite av en fredagskänsla, eftersom vi återigen har en röd dag imorgon och det betyder ledigt i min almanacka. Bor ni häromkring så kanske en tur till Åhaga imorgon vara en fin utflykt. Imorgon är det stora loppisdagen och det brukar vara massor av bord uppställda där, fyllda med härliga loppisprylar =)


Men nu tror jag att jag ska ge mig ut igen, bäst att passa på att njuta av den härliga vårsolen medan den är här, och jag hoppas att den skiner hela dagen hos er också!

8 kommentarer:

No34 sa...

Vilka underbara bilder... Så vackert!! Det är bara att suga in och njuta av livet just nu i vårens glans!!
Massor av solsken till Dig, kram Kate

Anna sa...

Du vet att du är varmt välkommen att hälsa på om du ska till Ulricehamn!
Kram Anna

Marie maräng sa...

Det är bara att passa på att njuta när det finns tillfälle.. för man vet aldrig när chansen kommer igen ;)

Önskar dig en fin Kristi flygare!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Så vackra blom bilder du tagit;)
Jaa man får njuta av det fina vädret...för tyvärr är det sämre på gång....hoppas du får en fin dag och morgondag också;)
Kram bia

Annes vita rum sa...

Vilken dag vi fick igår,våren som kom,blev snabbt sommar kändes det som.Men idag regn och ingen värme alls,så det kom av sig lite:) ha de gott..kram

VisaLiza sa...

Härligt med vitsippor, värme och solsken! Önskar dig lycka till på morgondagens loppis. Liza

Huset nummer tio sa...

Sådana vacker bilder, vackra vitsippan. Ja igår var verkligen en härlig dag, här arbetade vi i shorts i trädgården till åtta, ljuvligt;)

Hoppas du fyndar imorgon, här hoppar vi Åhaga och tar nog en lugnare tur till boanäs i stället.

Kram
ANnie

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

visst är det härligt sommarväder och allt växer och frodas i en rasande fart nu, det här har man väntat på länge känns det som.
Ha en fin kväll.
Kram Jennie