lördag 11 maj 2013

Bloggfundering...

Solen verkar ha tagit paus för en stund, men jag hoppas att den snart kommer tillbaka. Tills dess får man hitta annat pyssel som passar vädret. Nu borde det vara tillräckligt varmt för att man ska kunna måla lite. Kanske skulle jag ta och leta upp en pensel och en målarburk.. =)


Tack för alla fina kommentarer om de nya dynorna, och alla andra härliga rader ni lämnar här hos mig! Blir så väldigt glad för dem, och det är alltid lika roligt att få läsa dem!


Idag har jag en liten bloggfundering som ni kanske kan hjälpa mig med? Jag tipsade för ett tag sedan om Google Reader som har varit superbra att använda när man läser bloggar. Readern höll reda på vilka inlägg jag läst så att jag inte missade ett enda. Nu verkar den inte gå att använda som tidigare. Så nu undrar jag hur ni gör för att följa era favoritbloggar och för att inte missa några härliga inlägg?


Nu tittar solen fram mellan molnen, så det är nog bäst att gå ut en stund medan den är framme.
Ha en fin eftermiddag och kväll!

6 kommentarer:

VisaLiza sa...

Testa bloglovin, funkar jättebra :) Liza

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Jag lägger mina favoritbloggar i listor på min blogg i höger marginalen. Då ser jag också när dom dateras upp. Ligger i gedget alltså. Bloglovin kommer inte jag överens med riktigt så det har jag lagt ner. Lycka till från Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Hej på dej...Har som Msria lagt till i gadgets på min höger Sida...funkar så bra...kram Gunilla

OlgaA sa...

Inte så haj på Google-tjänster. Mina favoritbloggar har jag på min lista på bloggen, så ser jag alla som uppdaterade sina bloggar :)

Trevlig helg!

kram/Olg@

Vardag och flärd sa...

Jag har lagt alla jag vill läsa i bloggfavoriter (en gadget) och där ligger de efter tid när de uppdateras och då ser jag nya inlägg, jättebra.
Ha det fint!
Kram Eva

Huset nummer tio sa...

Även här följs mina favoritbloggar via min blogglista i bloggen, ibland händer det dock att jag missa något inlägg men det händer väldigt sällan;)

Hoppas du har en fantastisk lördagkväll
Kram
Annie