söndag 12 maj 2013

Fint till sommarfötter...

Nu är det snart dags att få på sig riktiga sommarskor, äntligen! =) Jag har varit iväg och letat upp lite nya skor till min sommargarderob och lyckades hitta hela tre par som jag verkligen gillar...


Mina vita basketkängor har äntligen fått göra premiär, men jag gissar att jag behöver mer än ett par skor under sommaren och jag hittade ytterligare ett par kängor som jag gillade riktigt mycket. De här skorna hittade jag på Skopunkten och till ett bra pris.


Förra årets favoriter har jag tyvärr använt så mycket att de inte ville vara med en säsong till, och jag blev superglad när jag hittade likadana igen. Ett par beige ballerinaskor med spets som passar lika fint till jeans som till klänning.


Skopunkten har alltid ett erbjudande där man får köpa tre par och betala för två, och det är ju svårslaget förstås. För min del blev det därför också inköpt ett par likadana ballerinaskor i svart. De är till och med söta inuti =)


Jag har en butik i närheten där jag bor, men skorna finns också att klicka hem på nätet om man vill det. Vad har ni för favoritskor under sommaren?

Tack snälla ni för tipsen om bloggläsare! Jag får nog göra ett försök att testa Bloglovin, eller så får det helt enkelt bli så att jag får lägga upp alla bloggar jag följer i gadgeten på min bloggsida, men det blir en lååång lista =)

Nu är det bestämt dags att ge sig ut och njuta lite av solen igen! Önskar er alla en ljuvlig, solig söndag!

8 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Fina skor du köpt!
Ha en skön dag,
kram Tini

Rosa i huset i vitt sa...

Nä så fina skor ..de såg inte jag på skopunkten när jag var där häromdagen ..köpte några andra ballerina skor men det får man ju inte för många av heller. ibland har de inte samma skor i olika butikerna heller..så de kanske inte finns hos oss..men de var så fina
ha en bra dag
kram Rosa

Unknown sa...

Härligt att köpa skor. Här köps det skor från Ecco numer efter att ha testat ett par så har jag insett att jag aldrig mer får misshandla mina stackars fötter (eller rygg) med något annat;) Tyvärr kostar ju skorna endel så de gäller att köpa ett par som passar till de mesta;)

Önskar dig en härlig kväll
Kram
Annie

Mycket annat & lite betong sa...

Ja, nu plötsligt behövs det sommarskor! Det går undan!
Snygga skor du köpte. Jag ska nog också kolla på Skopunkten.

Kram Agneta

Änglarum sa...

Hej Petra! så fin du skall bli på fötterna :) extra roligt när man får ett par på köpet!! hoppas din helg varit fin..här blev det ju som sagt blandad kompott!! ha en fin start på veckan..kram Jessica

House and Garden by Bia sa...

Så himla fina skor du har köpt.. jag är ganska kort så jag går aldrig i låga skor (bara när jag motionerar förstås!!)måste ha lite klack!!!
Men dom var jätte fina!!!
Ha det gott min vän!
Kram

Huset på Backavägen sa...

Men här har man missat många härliga inlägg. Allt är superfint, verkligen i min smak!!
Kram Anki

No34 sa...

Vilka härliga sneakers, och de "virkade" sandalerna var ju ljuvliga! Jag gillar skopunktens urval på skor faktiskt, och inte så dumt när både jag och döttrarna ska ha var sitt par... Köp 3 betala för 2!!
Tisdagskram från Kate