onsdag 30 maj 2012

Ute i trädgården...

Tack snälla ni för alla fina kommentarer ni lämnar hos mig, blir så glad för varje rad! Hoppas ni haft en fin pingsthelg och en bra start på den nya veckan! Själv har jag varit iväg på utflykt tillsammans med vänninor i helgen. Mycket god mat och dryck och massor av skratt blev det =)

Sedan jag kom hem har jag knappt varit inomhus alls, vill helst vara ute varje minut då solen skiner. Igår regnade det här mest hela dagen, men nu är solen tillbaka igen och jag hoppas att värmen kommer tillbaka med den. Idag visar termometern tre grader, hu! Tänk så fort man vänjer sig vid den härliga värmen...

Har passat på att pyssla lite i trädgården. Nyfiken på vad som dyker upp och jag fick ta ett krafttag igår med ogräset för att släppa fram blommorna. Som ogräset växer...jag hinner knappt med att rensa i samma takt =)
Först ut bland sommarblommorna i år blev den här härliga smörbollen.



Som ni förstår blir det inte så mycket tid framför datorn när vi har så härligt väder, så blogginläggen kanske dyker upp mer sällan här under en period. Som tur är har jag mobilen så att jag kan hålla mig uppdaterad om vad som händer runt om på alla härliga och inspirerande bloggar, kan inte vara utan den härliga läsningen =)

Önskar alla som tittar in en härlig lill-lördag och hoppas att ni har sol och värme hos er!

9 kommentarer:

No34 sa...

Vilken ljuvlig bild på smörbollen, såg riktigt god ut!! Bakade oxå Silviakaka för någon vecka sen med mina dagbarn...Gott!!
ja, förbaskade ogräs säger jag bara:((
Medicinen har redan börjat gjort verkan, så jag känner mig redan på bättringsvägen!! ha det gott, kram Kate

Hjärtruds Stuga sa...

Smörbollar är så fina. Har i många år tänkt att jag ska plantera några i trädgården men det har inte blivit så. Kanske kan det bli i år.....

Ha det gott

Kram Karin

veronicasvita sa...

Hej goa Petra!
Låter som att du har haft en härlig helg!!
Visst är det lite svårt att sätta sig framör datorn nu när vi har så gott väder!!
Sköt om dig
Kram kram Veronica

Anonym sa...

Åh en sådan härlig smörboll, har inte sett en sådan på flera år. De är verkligen vackra. Tack för din söta hälsning inne hos oss och önskar dig en härlig dag.
Kram

Änglarum sa...

Hej! smörbollar det är sommar det! tack för alla dina fina tips,ang utflyktsmålen i dina trakter,får se vad det blir för tur ;=) håller med dig!dator tiden är definitivt mindre nu!var rädd om dig ♥ så hörs vi!kram kram Jessica

idémakeriet sa...

Jag skickar dig en härlig helg med mycket värme och solstrålar.
Kram Gerda

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du hinner i kapp ogräset! Här frodas det som bara den. Jag har inte ens brytt mig om att hålla jämna steg...
Vita syrener i tomtkanten låter som en fin idé!
Ha en skön trädgårdshelg!
Kram!

KNORKAN sa...

Idag håller jag mig inomhus, vart tog sommaren vägen? Hoppas att du får en trevlig lördag! Kram Knorkan

Änglar & Hjärtan sa...

Ja, det är en sån underbar tid nu vi har framför oss trots att vädret just nu inte visar sin bästa sida! Men sommaren har ju bara börjat som tur är!

Tack för dina ord inne hos mig! Ha en fortsatt trevlig helg!

kram Alexandra