fredag 25 maj 2012

Nu händer det...

Var i går kväll på min vanliga tur runt i trädgården för att se vad som tittat fram i blomväg under dagen. Gick runt huset till vårt äppelträd där jag i förrgår till min förtjusning upptäckte massor av små knoppar... Redan igår kväll hade de små knopparna slagit ut och trädet är fullt av vackra små blommor!


Små, små ljuvliga blommor i rosa och vitt samlas i små klasar överallt på vårt lilla träd...


Äppelträdet fanns här när vi flyttade in och jag vet tyvärr inte vad det är för sort, men jag är iallafall väldigt glad för de fina blommorna det har, så vackert!


Hoppas verkligen att den här underbara värmen vi fått håller i sig, men det gör kanske också att blomningsperioden kan vara över ganska fort, så jag passade på att ta massor av bilder på lilla trädet i kvällssolen igår.


Dags för jobb igen, men sedan lång och ledig helg! Hoppas ni får en fin fredag alla ni som tittar in, och passa på att njuta av det underbara vädret!

2 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Dom är så fina nu alla frukt träd. Blommor i olika färger. jag har inga frukt träd men grannen har väldigt många så jag får njuta av det. Skönt med ledig helg.
Hoppas du oxå får en skön helg med värme.
kram Pernilla

Gunillasljusglimtar sa...

.Jag som du gick runt i trägårn o bara njöt!an nästan lipar så vackert det är..underbara bilder du tagit..kram på dej!Gunilla