torsdag 24 maj 2012

Nytt till köket...

God morgon! Vaknar upp till ännu en härlig vårdag och det ser ut att bli ännu en fin dag med sol!

För ett tag sedan köpte jag nya gardiner. Vi har inte haft några i köket förut för att fönstren är så små, men bestämde oss iallafall för att prova. Gardinen köpte vi hos Dalsjöfors Trädgård, där det också finns massor av inredning och fina blommor.Nu håller jag på att pyssla om i fönstren och för tillfället ser det ut såhär vid ena fönstret i köket där gardinen kommit på plats.
Ber om ursäkt för den mörka bilden, trots små knep tycker jag det är svårt att fotografera fönster, det blir antingen för ljust eller för mörkt.. Vill ju gärna fotografera när solen skiner utanför =) Jag får öva vidare och se om jag kommer på fler knep, ni kanske har något tips?

Redan torsdag igen och en ny härlig helg närmar sig! När lördagen dyker upp ska jag försöka hitta en pausknapp, tror jag. Skulle gärna vilja stanna tiden nu och få vara kvar riktigt länge i vårsolen... =)

Önskar er alla som tittar in en solig dag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Blev jättefint med gardinerna. Visst är det härligt att trycka paus ibland och bara njuta, det gjordes här igår;)

Önskar en härlig dag
Kram

Änglarum sa...

Fina gardiner..tänkte ta en tur till Dalsjöfors trädgård snart,har du fler butik tips i de trakterna? ha en fin dag! kram kram Jessica

Lilla Källängen sa...

Oj så tjusiga gardiner! Jättesnyggt blev det. Ja visst är det svårt att fotografera fönster, vissa färger tycker jag också är svårt att få till rätt på bild.
Ha en fin dag
Kram Anneli

VITT & VINTAGE sa...

Jättefint i ditt fönster.
Håller med dig...nu skulle man verkligen kunna stanna tiden litegrann. SÅÅÅÅ vackert ute nu...fräscht grönt och alldeles underbart, man bara njuter!
Ha en underbar dag!
Kram Anetthe

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefina gardiner...passar finemang där

Kram Rosa

katha´s kortmakeri sa...

Fint som attan blev det!!!
Å ska bli kul vad du pysslar för fint med lampskärmen jag behöver inspiration!!!
Ha de gott i värmen.
Kram Katha