torsdag 17 maj 2012

Loppistorsdag

Underbar ledig dag idag, men ingen sovmorgon, för här är det snart dags att åka iväg på loppis. =) Hoppas på fina fynd idag på Åhagas stora loppisdag.
Tittar in för att önska er en fin helg och för att visa en present vi fick av våra goda vänner för ett tag sedan. Ni får ursäkta de suddiga bilderna... Jag är inte på något sätt en mästerfotograf annars heller men jag har minst sagt haft lite otur med fotandet det sista. För mörkt, för ljust, skuggigt, suddigt..En väldigt fin skylt med lite annorlunda form och med tänkvärd text och härliga färger.Den har nu fått ta plats vid favorithyllan mellan hall och kök och jag gillar kontrasterna mellan färgerna och det svarta bandet mot det vita.Hittade söta kort med änglar när jag var på en liten shoppingtur och ett har fått plats på hyllan.Men nu är det dags att pyssla iordning för att åka på loppis!
Ha en fin dag alla ni som tittar in!

4 kommentarer:

No34 sa...

Åh, vilken fin skylt!!! Hoppas du fyndar nåt idag då!!! Önskar oxå en trevlig helg, kram Kate

Anonym sa...

Vilken vacker skylt den passar ju perfekt där på hyllan. HOppas nu att du hittar mycket mycket mycket på loppisen idag åh önskar jag hade kunnat åka. Men men jag får väl ta ut loppis-suget på lördag;)

Kram

Anonym sa...

Vilken vacker skylt, pryder sin plats... ha en bra dag på Åhaga.

Kram Birgitta

veronicasvita sa...

Åh, det var ju till Åhaga jag skulle idag!!
Hoppas verkligen att du har haft en toppen dag med massor av fina fynd!
Sköt om dig
Kramar Veronica