måndag 21 maj 2012

Välkommen tillbaka...

Tack snälla ni för alla rara rader om pyssehörnan! =) Det är verkligen praktiskt att ha det lilla utrymmet att samla saker på, även om jag också ibland tillbringar pysseltid i köket, i soffan eller var som helst där jag får för mig att sprida ut sakerna.. =)

Vilken underbar helg vi har haft! Säger välkommen tillbaka till våren eller kanske till och med välkommen till sommaren..? Det har varit underbart varmt och soligt och energin som inte riktigt varit på topp under de här regniga veckorna kommer tillbaka igen med det härliga vädret!I lördags sålde jag på loppis i Gingri Bygdegård. Det dök tyvärr inte upp så mycket folk men visst fick vi sålt lite och framförallt var det väldigt roligt att prata med alla trevliga människor! Jag får nog planera in ytterligare något tillfälle framöver för att sälja lite mer saker och göra plats för nya trevliga loppisfynd! Försöker hålla utkik och ska uppdatera almanackan här på bloggen med lite nya loppistillfällen som dyker upp.

Min snälla mamma tittade in på fika i helgen som var och hade med den här fina blomman som nu hälsar välkommen utanför dörren.Den söta korgen passar fint utanför vårt lilla torp och extra mycket gillar jag den fina fjärilen som har landat bland blommorna...Helgen tar som vanligt slut lite för snabbt, men jag tycker att veckorna går i rasande fart, så snart är det väl fredag igen! =) Hoppas att ni som jag har fått njuta av ledighet och underbart väder!
Önskar er en fin start på denna nya och förhoppningsvis soliga vecka!

5 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Hej vännen!
Jag dom lediga dagarna går alldeles för fort.
Men det är snart helg igen =)
Vilken gullig blomma du fått av dina mamma.
Ha en super skön vecka.
Kram Pernilla

Nyanser av vitt sa...

Jättefina bilder och vilken fin pysselhörna du har fixat.
Kram Agneta

underbarahem sa...

Vilken söt blomma och korg du har fått...

Ha en bra vecka!

Kram Birgitta

Änglarum sa...

Härligt väder vi fått nu ;)) o jag hade turen att vara ledig i dag jippie... söt blomma du fick av mams! Ha en kanon vecka!kram Jessica

Rosa i huset i vitt sa...

Ja viss går dom lediga dagarna fort
Fin korg du fick passar perfekt där.

Kram Rosa