söndag 3 juni 2012

Doftar underbart...

...i vårt kök, i badrummet och i vardagsrummet... Runt omkring här hemma i torpet har jag satt ut små buketter av syrén. Underbart när den härliga doften liksom sveper förbi emellanåt, luktar så fantastiskt gott! Och nu är det bäst att passa på, om värmen kommer tillbaka och håller i sig kan de nog vara överblommade på bara några dagar... Men än blommar de i härligt ljuslila och jag skulle gärna ha en vit också. Jag drömmer vidare om min vita syrénhäck i kanten på tomten och hoppas att den kanske blir verklighet nästa år... =)Har bestämt mig för att bara sitta kvar här i soffan vid datorn idag och ta reda på vad ni hittat på för roligt under helgen. Tröttnar aldrig på att surfa runt bland alla fina bloggar och läsa roliga, intressanta, mysiga och inspirerande inlägg. Så...dags för en tur runt i Blogglandia..! =) Må så gott!

6 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Denna underbara blomma. Får nog passa på att njuta innan värmen kommer tillbaka. Sen går det fort. Visst är det kul att kolla vad alla bloggisar haft för sig i helgen. Ha en fortsatt mysig kväll vid datorn.
kram Pernilla

Änglar & Hjärtan sa...

Underbart med syren! Vi har en vit och en lila syrenbuske vid sommarstugan! Ska ta in lite när vi åker ut på tisdag och onsdag. Hoppas din helg har varit bra!

kram Alexandra

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Tack för titten hos mej,jaa frissan är verkligen ett plus i tillvaron.Åh dessa underbara syrener,skulle också vilja ha en vit! Ha det gott/ Gunilla

Så Vitt Jag Vet sa...

Syrenerna är nog så vackra.. Visst det är härligt at surfa runt, som att läsa inredningstidningar !
Kraam
Sanne

Lilla Källängen sa...

Syrener är så fina..men hos mig har de inte börjat blomma ännu :-) Äppelträdet blommar nu snart i alla fall..
Ja visst är det kul att titta runt på alla fina bloggar..så mycket inspiration man får.
Kram Anneli

Anna sa...

Ja, visst är de underbara syrenerna! Tror aldrig vi haft så mycket blomning som i år! Enda fördelen med kylan...Blomningen får vara kvar lite längre kanske.
Kram Anna