söndag 6 maj 2012

Veckans fynd...

Härlig söndag i maj och ingen snö har det blivit, tack och lov! Lite kallt och blåsigt förstås, men solen har visat sig och jag hoppas att vi får en riktigt fin dag idag så att vi kan vara ute och pyssla. Blev riktigt sugen på att städa och röja igår, så det blev till att ge sig ut till ladugården för att slänga skräp och plocka fram sparade saker till kommande loppis. Dagen kommer nog tillbringas likadant, det är mycket kvar att rensa... =)

I veckan öppnade ju en av mina favoritloppisar för säsongen och tack vare fina tips från Systrarna Karlsson blev det också besök på några fler loppisar här omkring. Det blev en del små fynd under veckan som gick. Bland annat blev det inhandlat några gamla böcker.


Inte i så bra skick, men jag gillar verkligen de vackra typsnitten som användes då... Kan man inte ha dem framme som dekoration går de alltid att använda som pysselmaterial, men eftersom jag har så svårt för att riva sidor ur böcker får jag förmodligen scanna de vackra boksidorna. =)


Fick också utökat min samling med ljusstakar med en enklare variant. Tittar alltid efter ljusstakar som dessa när jag är ute på loppis. Skulle vilja ha flera av de gamla och jag gillar att ingen av dem är likadan som den andra...


Den här som jag hittade igår, fick jag med mig hem för en femma, bra fyndpris tycker jag =)


Är också på jakt efter en fin gammal våg, men de jag hittills hittat har inte varit precis i stilen jag letar efter, eller också har det varit en alltför stor prislapp på dem. Medan jag letar efter vågen samlar jag på mig lite vikter och denna veckan hittades en tvåkilosvikt som fick ta plats bland de andra.


Det var några av veckans fynd och i nästa vecka går jakten vidare. Det är så roligt att loppissäsongen äntligen startat och jag skulle helst vilja besöka alla! =) Men nu ska jag fortsätta plocka och rensa här hemma så att vi får plats för nya fynd!

Vill också passa på att hälsa mina nya följare väldigt välkomna, så roligt att ni vill titta in i mitt lilla hörn av blogglandet! =) En fin majsöndag önskas alla er som tittar in!

15 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Fina loppbilder minsann..Åh dessa fina ljusstakar..Ska ha en loppis i sommar tänkte jag på allt som blir över...Kram Gunilla

Gardenhouse sa...

Så kul med loppisar! Och vilka fina fynd du gjort till såå bra pris :)
Snyggt med ljusstakarna, gillas.
Länge sedan jag var på loppis nu, får bli efter vårbruket.
Ha en fin dag,
kram Sussi

Tinis vita hem sa...

Så fin samling med ljusstakar du har :)
Ha en god fortsättning på söndagen!
kram Tini

Anonym sa...

Ljuvliga böcker och härliga ljusstakar så vackert när de står tillsammans på det sättet;)

I helgen har det varit tre loppisbesök, ett blåsigt Äspered, en liten loppis i Gullered samt en stooor i Dalstorp. Det har fyndats endel;) Nu spänner vi armarna inför Torsdag då det är loppis i Hökerum kl 18.00 sen kommer en av de bättre loppisarna på våren och det är den i Vegby den 12 och sen helgen efter det är det en super bra här i Tvärred, som tydligen inte får missas (är bara vartannat år och ska tydligen vara något speciellt)

Önskar dig en skön avslutning på helgen och var ska du stå och sälja på loppis???
Kram

Änglarum sa...

Hej! hoppas helgen varit bra,här har det varit ruggit kallt,men ingen snö i af ;) så fint med alla ljusstaker..ha en fin kväll o start på nya veckan!kram Jessica

Lilla Källängen sa...

Jättefina ljusstakar...det är som finast när de inte är exakt lika, det som är charmen och gör att det blir så fint.
Ha en fin söndagskväll!
Kram Anneli

Rosa i huset i vitt sa...

Många fina och härliga fynd du hittade...allra helst boken

Kram Rosa

lotta sa...

Vilka fina fynd du har gjort, jag förstår om du är jättenöjd!!Typsnitten var ju underbara i böckerna. Kram Lotta

Anonym sa...

Vilka fina fynd du har gjort, gamla böcker är alltid snyggt som dekoration.

Kram Birgitta

No34 sa...

Härliga loppisfynd Du gjort!! Smart att kopiera av sidorna till pysslet! Ha en ny skön vecka, kram Kate

kathas kortmakeri sa...

Hejsan! Vilka fina fynd du loppat. Härligt att gå på loppis och fynda billigt.
Ha en fin dag!
Kram Katha

Tezz sa...

Åh vilka fina fynd! Jag älskar gamla böcker och de går ju som du säger att använda till pyssel om de inte går att ha framme.

Viola sa...

VILKA VACKRA FYND DU GJORT, EN HÄRLIG SAMLING MED STAKAR DU HAR, HA EN FIN VECKA, KRAM VIOLAN

Levindas Värld sa...

Hej på dig!

Jaaa det är så himla roligt att loppisarna börjar öppna nu :) Det är spännande när man är ute och åker också dyker det helt plötsligt upp en loppisskylt vid vägen, då kan man ju bara inte åka förbi...hihi! Bra fynd du har gjort, det är roligt när man hittar nåt man vill ha förstås för det gör man ju inte alltid. Jasså du är i rensartagen du med, visst är det härligt när man är igång?! Rensa bort det gamla och in med det nya...hihi! Jag håller också på att rensa för nu på söndag ska jag stå på loppis och hoppas bli av med massor av kassar med prylar samt samla ihop en bra slant :)

Va roligt att du gillade min hall, tack för fina ord :)

Önskar dig en fin dag!

Anna sa...

Det är bara det första bladet som gör "ont" att riva ur...:)
Kram Anna