onsdag 31 juli 2013

Inga krångligheter...bara väldigt gott!

Lite regnigt idag, men det behövs häromkring efter alla soliga härliga dagar. Och förhoppningsvis kommer solen tillbaka igen så småningom. Vi är nu inne på sista semesterveckan och hoppas på ytterligare några fina dagar innan det är dags att återvända till vardagen.

Något det blir mer av här hemma under semestern än i vardagen är desserter och gott till fikat. Här är ett tips till den som precis som jag gillar kombinationen av sött och salt. Och enklare än så här blir det nog knappast. =)


Med ett par skopor härlig vaniljglass, nougatsås och några torrostade jordnötter, fixades den här enkla efterrätten. Glass är så fantastiskt gott på sommaren när solen skiner!


Idag blir det nog en liten utflykt, hoppas på att hitta någon liten loppis där vi kan fynda något roligt. =) Vad hittar ni på denna härliga onsdag?

1 kommentar:

No34 sa...

En lång motionsrunda är avklarad. Nu står jag i vägskälet, att cykla ner till stan och köpa mjukglass med döttrarna eller dra fram "snabeldraken" och suga upp pärlsocker och hundhår från golvet..
Måste säga att mjukglassen hägrar..;)
Onsdagskram från Kate
PS. Glasstipset såg smarrigt ut, glassälskare som jag är!!