fredag 5 juli 2013

Laundry service...

Har vaknat till en ganska grå och regnig dag men väderleksrapporterna lovar att det ska bli sol under dagen och det hoppas jag på! Hur ser det ut hos er, har sol och sommarvärme dykt upp? Gissa om jag längtar efter lite varmare temperaturer så att vi kan börja använda våra nymålade utemöbler som jag kämpat med. =)

Idag blir det lite badrumsbilder hos mig. Ännu ett trevligt fynd gjordes nämligen när vi var på utflykt till Skene Järn. Det där med att tvätta är kanske inte alltid så spännande, men med trevliga detaljer i badrummet blir det lite roligare.


Jag vet inte riktigt om jag kan hålla "Same day service", men ändå. =) En ny tvättkorg har fått flytta in hos oss och nu letar den efter sin plats i badrummet. Visst kan man ibland nästan känna när sakerna har hittat rätt efter ett tags flyttande?


Letar fortfarande efter någon snygg förvaring för tvätt- och sköljmedel, men har inte hittat riktigt rätt ännu. Jag gillar verkligen om man kan hitta fina förvaringsmöjligheter för saker så att man kan ha dem stående framme och nära till hands, saker som annars får gömmas i skåp och lådor.


En härlig fredag är här igen och jag ser fram emot en lugn och ledig helg och jag hoppas verkligen att den har med sig lite sommarvärme. Önskar er en solig helg!

9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron Petra! Du som jag vaken...Har du semester tro? Jag jobbar denna o nästa sen fem veckor sem;) ;) Underbar tvätt korg...gud så söt:) roligt att även ha fina såna grejer...nu fick du mej intresserad...Vart hade du köpt den? Ha en bra dag...än så länge mulet här MEN dom har lovat....kram Gunilla

Tinis vita hem sa...

Jättefin tvättkorg du hittat. Titta in hos Sanne (Så vitt jag vet). Hon fixade fina förvaringsburkar för tvättpulver :)
Ha en fin dag!
kram Tini

MirEll sa...

Här är det grått än så länge men enligt SMHI:s hemsida ska det klarna upp under dagen, den som lever får se.
Hemma hos mig är det ganska begränsat med ställen att gömma alla fula förpackningar så jag skulle verkligen behöva snygg förvaring vilket jag inte har för tillfället. Kanske skulle ge mig ut på jakt efter snygga saker att gömma allt i. Det du hittat är ju riktigt snyggt. =)

Ekenäsliv sa...

Sååå fint i din tvättstuga och jag gillar verkligen tvättkorgen :-)
Ha en skön fredag nu och hoppas molnen skingrar sig snart!
Kram Anna

Änglarum sa...

Hej Petra! så fin förvaring o visst är det skoj när man hittar det där! just nu verkar det som sommaren kommit, jag håller på o grejar det sista inför semester trippen :) ha en skön sommar,kanske jag gör något inlägg o såklart påhälsning hos er om det blir tillfälle :=) kram Jessica

House and Garden by Bia sa...

Så fint du har i din tvättstuga...väldigt fint att ha snygga påsar och burkar framme....verkligen ordning och reda;))
Ha en fin lördag min vän!
Kram bia

fia sa...

Att tvätta är som sagt inte så kul men med dessa fina ateraljer går det ju lite bättre skulle jag tro.
Hm bra tips där .
Önskar dig en härlig sommar dag .

VisaLiza sa...

Fina bilder! Vad gäller värmen så verkar det ju som om den äntligen har kommit. Håller tummarna för att den stannar kvar. Kramar Liza

Choices By Annie sa...

SÅ fin tvättkort och så vackert du har det i din tvättstuga. Känner att jag nog en vacker dag ska ta tag i vår med. Men först ska gillestugan bli färdig och det är inte långt kvar nu;)
Nu ska jag läsa nästa inlägg;)
Kram