fredag 12 juli 2013

Första sommarprojektet är klart...

God fredag! Tittar in såhär strax innan helgen med lite bilder av snickeriprojektet som nu är klart och på plats. Det har lagts ner ett antal timmar på projektet men jag måste säga att det har varit riktigt roligt.


Och lite som vanligt när jag har ett projekt, blir det sällan som jag från början föreställt mig. Den första ritningen såg helt annorlunda ut, men med lite funderingar och lite inspiration från olika håll, har det ritats och mätts om i omgångar, och det här blev resultatet.


Det blev inte spikrakt, och mycket kunde förmodligen gjorts annorlunda, men det blev iallafall såpass att jag vågar sätta upp den i trädgården, och jag har lärt mig mycket på vägen. Om man nu som jag har turen att kunna få tag på materialet billigt och har några stunder över till pyssel, så är det ju bara att prova sig fram. Det kan ju inte bli mer än fel och även om det blir det kanske man kan få hjälp av någon kunnig att rätta till eller få tips om hur man kan göra det annorlunda.


Och så behöver man ha lite tålamod, något som jag måste erkänna att jag vanligtvis inte har så mycket av... =) Jag upplevde att det gick fort att sätta samman alla delar, för det är riktigt roligt att se projektet ta form, men sedan kommer allt efterarbete, när projektet är "nästan-färdigt" och det tar tid... Att slipa kanter, spackla igen skruvhål, grundmåla och därefter måla igen, kanske både en och två gånger. Men alla de där delarna gör ju en hel del för slutresultatet. Nu hoppas jag bara att våra rosor ska tycka om den, och att de växer så det knakar och vill klättra upp kring rosportalen.


Det har dykt upp en hel del knoppar på rosorna som vi planterade i höstas och jag ser fram emot att så småningom få se vackra blommor där knopparna nu finns.

Nu är det dags för mig att åka till jobbet och arbeta sista dagen innan semestern.
Jag önskar er alla som tittar in en fantastisk helg!

4 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Så himla bra det blev...tänk när rosorna slingrar sej upp....härligt!!!
Ha en fin helg min vän!
Kram kram

VisaLiza sa...

Tjusigt. Det kommer verkligen att bli vackert när rosorna växt till sig. Liza

Anonym sa...

Blev jättefint/kram Lena

MirEll sa...

Kanonfin! Vad duktig du är. =)
Kram Linda