lördag 27 juli 2013

Regnig dag...

Oj, som det har åskat och regnat här på förmiddagen! Strömmen slogs ut en stund, men den var snabbt tillbaka igen. Och man kan ju inte klaga på vädret, regnet behövdes verkligen nu, och jag gissar att blommorna i trädgården blev riktigt glada för den efterlängtade duschen. Idag får det därför bli inomhuspyssel, och bland annat får det bli lite ommöblering i tvättstugan...


Vi har återigen varit på en liten semesterutflykt, och den här gången åkte vi söderut. Vi tillbringade bland annat tid i Malmö, som ju är en riktigt härlig stad med massor att se och göra. I Malmö finns också en av mina favoritbutiker, som vi tyvärr inte har här hemma i stan, nämligen Granit. Den här fantastiska butiken är alltid välfylld med fina och roliga ting och där finns mängder av praktiska och snygga boxar, lådor, burkar och annat som är perfekta för förvaring. Här hittade jag mina nya burkar till tvättmedel som jag letat efter ett tag.


Funderar på om jag ska hänga på etiketter eller om jag ska hitta på något annat roligt med dem, men för tillfället blev det text skriven direkt på burken. Hos Granit finns nämligen också en riktigt bra penna som man kan använda för att skriva på blanka ytor som speglar, kylskåp och annat, och som här, på plåtburkar. Om man skulle vilja ta bort texten kan den bara torkas av med hjälp av en fuktig trasa, perfekt!

Men nu är det dags att fortsätta med ommöbleringen så att de nya burkarna hittar sin plats. =)
Önskar er alla en riktigt fin lördag!

2 kommentarer:

Helenas blogg sa...

men vad duktig du är att pyssla=) armbandet blev ju kanonfint! ha en fortsatt bra dag/Helena

MirEll sa...

Visst är det kul att resa runt i vårt vackra land och uppleva nya saker. Malmö är en riktigt vacker stad.
Den pennan lät intressant måste nog se om din butik har en hemsida, de kanske kan skicka?! =)
Kram Linda