onsdag 2 juli 2014

Regniga dagar....

Idag är det helt klart innesittarväder. Det är 10 grader ute och det är riktigt kallt även inomhus. Kanske inte så kallt så att vi egentligen behöver tända kaminen, men för kallt, helt enkelt. Ett fat med blockljus gör susen och värmer ganska fort.


Funderar på om jag skulle leta fram lite gamla inredningstidningar och krypa upp i soffhörnet och samla inspiration, eller kanske baka lite till kvällen. Vad hittar ni på en regnig onsdag? Har ni något fint inomhustips för regniga dagar?

7 kommentarer:

Anneli sa...

Regniga dagar är det mysigt att sitta inne och läsa!
Både böcker och tidningar......

Igår hade vi en "trist" dag, då passade jag på att baka.

Shoppa är ju också alltid ett bra tips på regniga dagar.

Ha det fint trots regn,
kram Anneli

Tinis vita hem sa...

Trist väder har det varit hela juni hos oss oxå, men nu fick vi sol :)
Det blev en hel del shopping och så stickade jag yllesockor, städade skåp osv.
Hoppas det snart blir varmare hos er oxå!
Ha en fin dag trots vädret,
kram Tini

Gamla Posthuset sa...


Hej!
Jag var till loppisar i helgen och köpte mig en jättebunt med gamla inredningstidningar som jag ska läsa när vädret är trist. Men idag skiner solen. (än så länge)

Ha det gott!
Ina

choicesbyannie sa...

Ja nu får allt det här vädret ta slut, det räcker med regn nu tycker jag. Det börjar onekligen bli svårt att underhålla två rastlösa barn inomhus någon längre tid.

Nu håller vi tummarna att solen tittar fram lite mer
Kram
Annie

No34 sa...

Här är vi helt ute och cyklar... När solen äntligen skiner, så är vi (jag & dagbarnen) inne och bakar kanelbullar!! Men en pojke var lite ledsen oc spänd över att komma till mig första gången, så då måste vi hitta på nåt skoj, och det blev ju jättebra!!!
Onsdagkram från Kate
PS. Kura upp dig i soffan och sitt där hela dagen... ;)

Änglarum sa...

Hej Petra! ja ljus går det åt nu! här regnar det och solen skiner om vartannat =svensk sommar.ja jag är glad jag inte har semester än!när har du?! ha en fin forts på veckan kram Jessica

House and Garden by Bia sa...

Här har vi haft 20 grader två dagar i sträck nu...så jag hoppas sommaren är tillbaka...vi har nu flyttat ut till torpet och ska vara här resten av sommaren;))...jag har planterat blommor i stora krukor så jag är helt mör...första veckan är det alltid mycket att göra...jag vill att allt ska bli klart på än gång, hihi....men kul är det ;)
Kram bia