tisdag 4 oktober 2011

Vilka fantastiska dagar!

Idag är det lite regnigt och ruskigt här, men vad gör väl det när vi fick en sådan fantastisk helg? Härligt varmt och soligt, vilken energi man får!

Nu har vi äntligen målat färdigt alla brädor. Nu väntar vi bara på att snickaren ska komma hit och sätta dem på plats. Tack till er alla snälla som har hjälp till så mycket med allt runt omkring, kört grejor, fixat mat, kommit med råd och tips och hejat på under de här helgerna. Massor av tack! Tack vare all hjälp har arbetet gått väldigt lätt ändå, men jag måste erkänna att jag nu är väldigt sugen på att måla något i VITT och inte falurött... =)

Fick också tvättat av utemöbler, städat i trädgårdslandet, höstpysslat lite ute och till och med hunnit med ett loppisbesök. Har inte hunnit ta bilder av de senaste loppisfynden ännu, så idag får det bli ett par bilder från hallen, där en av mina hjärtan på tråd trivs väldigt bra. Någon som vet om det går att ta av dem på längden och få nya plantor av dem?


Den lilla tavlan är pysslad av en gammal tidning och bollar av silkespapper formar ett hjärta.


Nu ska jag titta runt och se vad som hänt i Blogglandia de senaste dagarna.. Må så gott!

6 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa visst har det varit en helg som hette duga! Nu blåser der höstvindar men solen lyser som sjuttan här...Va fint du visar,vet inte om det går med plättarna. Har du gjort tavlan själv alltså?? såå fin så...Ha en go dag vännen kramis Gunilla

Änglarum sa...

Hej Petra! alltid roligt när du tittar in till mig ;) så fint du har på hyllan, o tavlan blev ju jätte fin... Ha det gott vännen! kramiz Jessica

I MIN VITA VÄRLD sa...

Pssst Petra!!! Du har en sak hos mig som du får hämta om du vill!!! Kramisar Anetthe

Gardenhouse sa...

Så skönt att vara färdig med målandet ;) vad fint det lär bli när allt är på plats!
Så mysigt ögon godis du visar... Hjärtan på tråd är bara att klippa av och sätta ner i jorden så växer de vidare, tål typ allt :)
Kram Sussi

Vita Falkens Lantliv sa...

Vad påhittig du är! Kanon fin tavla:)))

Kram Susanne

idémakeriet sa...

Hejsan Petra,
Tack för dina söta ord om min nya butik.
Ja det ska bli skönt att bli färdigt med allt byggande och målande men snart sitter du och njuter du där och tänker du tillbaka på allt slit.
ja hjärta på tråd är jätte tacksam, jag brukar klippa av skott och sätter de med stjälken i ett glas med vatten, då bildas det nya rötter och då planterar jag dessa skott igen.
Lycka till med allt.
Kram Gerda