lördag 22 oktober 2011

Varm i vinter...

Jo, jag tog ju en liten tur runt i nätbutikerna häromdagen. I vanliga fall är det mest till hemmet det handlas och mer sällan till mig själv, men nu fick jag ett erbjudande jag inte kunde motstå.. =) Det blev en underbar kappa från Nordljus som jag ska mysa i under höst och vinter...


Jag är såå glad för den! Så fina detaljer och härligt mönster.


Den här kappan kommer från Kaffe, men hos Nordljus hittar man dessutom bland annat Cream, ChillNorway, Lucky Lina och Ester Eleonora, och förstås en massa härlig inredning!


Nordljus nyhetsbrev är ett av de få som jag verkligen tycker är roligt att få. Nyhetsbreven är alltid snyggt gjorda, visar upp härliga nyheter och väldigt bra erbjudanden! Anmäla sig till nyhetsbrevet kan man göra på Nordljus websida, i högerspalten på sidan, rekommenderar verkligen!

Idag blir det besök i en favoritbutik, och kanske hinns det med en liten loppis också. Vad hittar ni på en lördag som den här? Är det kanske julpysselplanering på gång? Det är ju faktiskt inte så många veckor kvar till jul... =)

Tack för att ni tittade in, och för alla alltid så rara kommentarer! Hoppas ni får en underbar dag!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen en fin kappa och lite annorlunda!
När får vi se dig i den?
Kram
Mamz

Gunillasljusglimtar sa...

Jättefin kappa! Kul att köpa nåt som inte alla andra har...Ska ha födelsedagskalas i dag för barn o barnbarn...23 pers! Ha det kul idag vännen Kram Gunilla

Änglarum sa...

Åh.... så fin kappa! den kommer du stormtrivas i ;) har varit o ögon shoppat lite i dag på stan! ha en fin kväll ♥ kramiz Jessica

Anonym sa...

Ursnygg kappa, kvinnlig :)

nettan.klar

Anna sa...

Så fin jacka!
Jag tycker också det är fint med handfat ovanpå såp! Gärna ett gammalt skåp, men sambon verkar fega ur och tro att det är för mycket jobb med det...Får se om jag kan lyckas övertala honom.
Kram Anna

Anonym sa...

Vad bra att du bestämde dig kappan är jättesnygg
kram
Lena

Anette sa...

Åhh den va verkligen snygg ,kanonfin.
Nu kan du gå runt och mysa hela vintern hi hi
Ha en härlig söndag.
Kramen Anette

Gardenhouse sa...

Jätte fin kappa, vad snygg du ska vara i vinter!
Ja de har en hel del snyggt där, förmycket ärligt talat ;) det blir så dyrt...
Igår började vi ju rensa la'gårn idag fortsätter Peppson där och jag inne...trist men nödvändigt!
Kram Sussi

annie sa...

Åh vilken härlig kappa... Jag älskar Nordljus men på något konstigt sätt har jag missat att de har Nyhetsbrev. Men jag gillar dem på Facebook och kanske är det så att det är samma erbjudande där som man vår i mailen. Ja ja det är värt att kolla upp iaf;)

Hoppas du haft en härlig helg och att du njutit av de vackra vädret.
Annie