fredag 28 oktober 2011

På önskelistan...

Igår inhandlades den första julklappen! Så i år vill jag nog säga att jag är ute i ganska god tid... =) Men det brukar ändå sluta med att jag inhandlar en del sista veckan innan jul, för att jag inte har hittat precis det jag letar efter och vill ge bort. I vilket fall är det ett kärt besvär! Det är så roligt att ge bort presenter och väldigt roligt att pyssla med fina paket.

Det finns så många vackra böcker nu, och alla står dem på min önskelista.. Och visst vore det roligt att ge bort inspiration i julklapp till en pysslig vän? De här tre härliga böckerna har jag hittat hos Fridas gård. Jeanne dÁrc Livings härliga Fantastiska Feriehus...


Vintage by Nina...


Och fina Lev vackert...


Såg också att Ingela och Petra nu lottar ut sina fina böcker, titta in till Lev vackert-bloggen och ta chansen att vinna dessa vackra böcker!

Och på söndag drar jag vinnaren i min lilla utlottning, ska bli riktigt roligt! Tack för att ni tittade in, önskar er alla en underbar helg!

3 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron vännen! Visst är det kul att börja köpa lite julklappar o sånt..Vi har många baranbarn tillsammans min man o jag så jag har redan börjat,tycker det är kul som sjutton! Fina böcker...ha en fin fredag Kram på dej ♥ Gunilla

Änglarum sa...

Hej Petra! önskar dig en fin helg o en mysig tripp till vår stad ;) kramiz Jessica

Anonym sa...

Hej Petra
Jag har ett bra tips hur man blir snabbt och tidigt klar med alla Julklappar!
Man köper inga!
Ett billigt och rationellt sätt!
Fast man kanske inte blir så populär! Och inte får man några julklappar heller! Men fort går det! :o)