onsdag 5 oktober 2011

Loppat och shoppat...

Ett par mil ifrån där vi bor finns en stor, härlig loppis som jag gärna besöker. I en gammal lada och utanför på gården finns massor av fynd att finna. Härliga gamla redskap och möbler blandas med zinkbaljor och mjölkkrukor, glas och porslin och mycket, mycket annat... Härifrån åker man aldrig tomhänt.. Den här gången fick jag bland annat med mig en gammal tvättbräda hem. Har letat efter en ett tag, och de jag hittills hittat har inte riktigt varit vad jag ville ha, eller så har de varit på tok för dyra.


Nu står den uppställd i badrummet ovanför tvättmaskinerna och den är precis lagom hög för att täcka en snygg kran och strömbrytare som sitter på väggen...perfekt! =) Fick tyvärr flytta iväg grejorna för att kunna ta bilder, mina bänkar i rostfritt är riktigt praktiska, men tillåter inte att man tar kort, det blänker så väldigt..
Även den lilla zinkbaljan är ett loppisfynd och den har blivit fylld med några söta handdukar med spetskant, doftande lavendel och tvål.


Har blivit väldigt förtjust i tvålar och köper dem lite här och var. Doftar så gott och vissa av dem är riktigt fina att ha framme.


Dags att ge sig av till jobbet, redan onsdag och jag förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen... Snart är det helg igen! Önskar er alla en härlig höstdag!

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag gillar också fina tvålar! Har en liten samling i badrummet på ett 3-våningsfat i zink blandat med spetsar och annat.
Det känns som det var länge sedan jag var på en BRA loppis, har gått tomhänt från de senaste.
Kram Anna

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Vad roligt med en sådan bra loppis i närheten :) jätte fin zinkbalja! Å en gammal tvättbräda är en fin inredningsdetalj :) Ha det så bra, kram Tilda

Änglarum sa...

Mysigt arrangerat som vanligt hos dig ;) jag klättrade ner i en container i våras efter en tvättbräda som stack upp ;) inte så drastiskt som det låter, ingen såg mig :)) vad gör man inte för vackra ting.kramiz Jessica