måndag 24 oktober 2011

Underbar hösthelg...

Vilken fantastisk helg vi haft, så härligt väder! Håller tummarna för att vi får några såhär fina helger till innan det är dags för snö. Vilken energi man får av den härliga solen!

Här har det grejats och pysslats mest hela helgen. Det har blivit både lite papperspyssel, lite målning och lite stickning, mysigt! Snart är mina raggsockar klara. Sitter en liten stund ibland med stickningen och det är verkligen roligt, men visst krävs det lite mer övning innan jag har fått upp farten igen.

Fick också för mig att jag skulle tillverka några skyltar, och såhär blev den första. Tycker om att ha tänkvärda ord och tankar framme och de här små skyltarna tar ju knappt någon plats.


Det gäller bara att komma på texten att skriva på, men ni kanske har fina tips till mig? Har förberett några till, men funderar fortfarande på vad jag vill skriva på dem. Skulle också vilja prova lite olika tekniker för målningen och andra typer av färg, typ bets och lasyr.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag drar vinnarna i min lilla utlotting, som ni hittar HÄR! Roligt att så många vill vara med!

Tack snälla för era rara kommentarer om min kappa, är verkligen glad för den! Önskar er en fin start på denna nya vecka!

9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa den var så fin den kappan! Va du grejsar då o pysslar,tycker jag inte gör nåt(Bara stickar pippimössor) Men vart fullt upp också nu sista veckan...Ha en underbar dag blir nog härligt idag också Kram Gunilla

Helen sa...

Den blev ju jättefin! Ha en fin dag så hörs vi i veckan!

Änglarum sa...

Hej!Så fin skylt du tillverkat,med tänkvärda ord! hoppas nu du får en fin vecka kramiz Jessica

Anonym sa...

Vilk fin skylt! Du är så pysslig!
Ska visa dig hur man gör med lasyr när du kommer hit! Har två dörrar kvar!
Kramiz
Mamz

annie sa...

Vilken vacker skylt... Gillade typsinitten på texterna.

Texter jag älskar är bland annat texter från Kreativ insikt. (www.kreativinsikt.se) Min absoluta favorit är: Allt jag vill det kan jag;) Kan behöva påminna mig om det ibland;)

Låter som om du haft en ljuvlig helg.
Önskar dig en skön eftermiddag/kväll
Annie

Annelie sa...

Åh vilken fin skylt. Du måste visa mig hur du gör när vi har vår nästa pysseldag (helg)...=)

De enda gångerna jag pysslar är när vi träffas, annars rinner bara tiden iväg. Jag får ta o skärpa till mig lite...hihi...

Ha de gott!

Massor av kramisar
Annelie

Connect4Business sa...

Får jag vara med och leka?
Mottot jag försöker leva efter är:
"Morgonen är startsträckan på en bra dag och det är du som kör!"

-Men berätta inte för Annelie...

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fin skylt!! Duktig du är.

Kram Susanne

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej! Vilken fin skylt.. Nu blev jag oxå pysselsugen :) Det e så mycket jag vill göra.. Vet knappt vad man ska börja med ;) Ha en skön vecka! Kram kram