onsdag 21 september 2011

Som ni kanske märkt har det inte blivit tid för pysslande, får istället samla inspiration och idéer till en kommande pysseldag, medan vi målar brädor till nya panelen på huset. Ska också erkänna att energin och tiden inte heller lagts på vår trädgård nu... Förutom våra klematis är det mesta överblommat och det skulle nog behövas lite städning.

Så mitt ibland överblommade växter och ogräs, tittar den här lilla Tidlösan fram, som jag faktiskt hade glömt bort. Tidlösan är en spännande växt. Under vår och sommar har den haft blad som nu har vissnat ner, och då kommer blommorna. Så här får jag nog lov att städa lite så fler blommor har chans att ta sig upp =).


Redan onsdag, veckorna verkligen flyger fram! Kanske dags att börja fundera på julpysslet för att hinna färdigt i tid? =) Tycker att jag varje år känner att det är gott om tid kvar fram till jul, men rätt som det är, så är man där och får ila de sista dagarna för att få allt på plats. Har ni börjat med julpysslet ännu?

Hoppas ni får en fin höstdag!

3 kommentarer:

Gardenhouse sa...

Så vackra fina små möbler! Vilken tur pappsen sparat :)
Höst i mjölk krukan...så vackert, gillas skarpt! Mossa nypon, rönnbär, ris av olika slag och lite köpt till gillar jag att hösta med.
Ha en fin kväll
Kram Sussi

Änglarum sa...

Hej! ja du ca tre månader till Jul,det kommer gå i rasande fart..lite tankar har allt satt fart i huvudet.tycker det är så mysigt med mossa granris hyacint mm.. ha det gott kramiz jessica

Systrarna Karlsson sa...

Vilken mysig blomma... härligt när saker blommar nu;) Den 10-11 december kommer vi befinna oss på Haga i Göteborg, exakt var vet jag inte än och tider vet jag inte heller. Men mer information kommer. Förhoppningsvis blir det även ett Åhaga;) hade verkligen varit såååå roligt men beslutet kommer att tas efter helgen...
Önskar dig en helt ljuvlig dag/annie