torsdag 29 september 2011

Som det kan bli...

Innan semestern loppade jag en väldigt söt tvålkopp. Den passade inte alls till vårt badrum, men kunde inte låta bli att köpa den ändå. Fick då idén om att göra en liten tvätthörna i vårt gästrum. Så påbörjades arbetet med att måla ett litet bord till ett tvättfat och vi började titta efter saker till hörnan på loppisar och i affärer.


Vi hittade bland annat fat och kanna på Granit i Jönköping. Även kopparna i emalj på bilden längre ner i inlägget inhandlades där.


Det här projektet är ju inget som behöver vara klart med en gång, så vi fortsätter att titta efter saker som kan tänkas passa in, där vi är och handlar. Doftpåse med lavendel inhandlades till exempel i Kungälv och tvål i Lidköping. Och det kommer bli fler inköp innan vi har piffat färdigt i den lilla hörnan och är nöjda med resultatet.


Vi fick också loppat en liten spegel, som målades. Det inhandlades en liten ljuslykta och ett par koppar i emalj.


De roliga är, att när vi nu börjat samla lite saker till vår hörna, visar det sig att tvålkoppen som jag loppade före semestern, inte alls passar här heller... =) Istället hittade vi sötaste tvålkoppen hos Viola som har gårdsbutiken och nätbutiken Romantiska ting. Tvålkoppen fanns då inte upplagd i nätbutiken, men hon var ändå snäll och skickade oss den lilla tvålkoppen som jag sett i ett av de fina inläggen i Violas blogg.


Vi fortsätter jakten på små saker till tvätthörnan, och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med den loppade tvålkoppen, kanske skulle bygga en tvättstuga..? =)

Imorgon kommer nya numret av min favorittidning, Jeanne dÁrc Living. Längtar verkligen efter att få inhandla den och krypa ner i soffan och njuta av de alltid så fantastiska bilderna...

Tack för att ni tittade in hos mig, önskar alla en underbar dag!

1 kommentar:

Änglarum sa...

Hej petra! så mysig gäst hörna! du har så go smak o fina ting! ha en underbar dag! kramiz Jessica