onsdag 28 september 2011

Mer ljus...

Nu märks det att det blir mörkare, både på morgonen och om kvällarna. Här plockas det fram så mycket ljus som får plats på bord, i fönster, på hyllor och varhelst det finns en liten plats kvar. Underbart att få tända mängder av stearinljus och mysa i det varma skenet, och stänga ute mörkret.


Söta tändsticksasken är handlad i fina nätbutiken Romantiska ting, en liten krona med värmeljus och en liten hjärtan på tråd får samsas på silverfat. Hjärtan på tråd är en favorit här hemma, har gärna en i varje hörn. Tacksam blomma som inte behöver så mycket vatten.. =)

Hittade också en härlig bokgömma hos Hemma hos Haglund när vi var där sist. Tyvärr inga bra bilder, en nackdel med att det oftast är mörkt nu när man är hemma och försöker fotografera. Får komma ihåg att passa på att fota mer när det är ljust. =)


Härlig onsdag och de säger att vi ska få fint väder resten av veckan, underbart! Man får passa på att njuta av de här fina höstdagarna!

3 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Romantiska ting har mycket fint! Härliga bilder fast det mörknar och blir svårare att fota. Ha en skön vecka, Marie

Anna sa...

Så fina bilder!
Ja, det är svårare att ta kort nu, de får bli mitt på dagen i mitt fall, för jag begriper mig inte på min nya kamera...:)
Tack för tipset om "Prillig", det ska undersökas nästa gång!
Kram Anna

Gardenhouse sa...

Så Söt ask... Och visst tänds ljus för brinnande livet! Det är så mysigt!
En sån ljuskrona har jag med.
Höstens charm är ju ljusen inne den höga klara luften och färgerna, tycker jag.
Ha en fin kväll,
Kram Sussi