fredag 23 september 2011

Härliga fredag! Tittar in för att önska er en härlig helg och för att visa upp ett par små loppisfynd jag gjorde igår i en rasande fart, tror att jag slog rekord igår när jag rusade in i en loppis och räknade till fyra fynd på fem minuter. Inte riktigt så jag önskar att mina loppisbesök ska vara, men får man bara några minuter över får man ju passa på! =)


Igår fyndades bland annat en vas som jag tror är i tenn, får undersöka detta vidare, lite annorlunda var den iallafall. Fann också en hel bok med franska dikter som såklart fick följa med hem.


På jakt efter böcker med vacker text för att ha som pysselmaterial, men jag har så svårt för att göra sönder böcker och inte ens på loppis är det lätt att hitta redan trasiga böcker som jag kan härja i... Lite fånigt kanske, men så är det.. Hittade också en klocka för en billig penning.


Klockor står nu väldigt högt på min vad-jag-vill-pyssla-med-lista och man hittar dem ofta billigt på loppisar. Vill framförallt åt urverket så att jag kan återanvända dem för att göra klockor med egna urtavlor. Har samlat så mycket pysselidéer nu och bara väntar på att få sätta igång. Men husrenoveringen med målning står högst på prioriteringslistan. Jag får nog skaffa mig en liten bok att skriva ner idéerna i så att jag kan ta fram dem när tid blir. Fynd nummer fyra var en lite annorlunda fotoram, men den behöver pysslas om lite innan den får stå modell... =)

Tack för att ni tittade in hos mig, hoppas ni får en underbar helg!

5 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Såååå fint.
Ha en underbar helg. Titta gärna in till mig och delta i min utlottning.
Kram Agneta

Gunillasljusglimtar sa...

Nämen va du fyndat då...Kul när det händer lite! Ha det gott i helgen vännen...kramis Gunilla

Anna sa...

Det ÄR lite hemskt att klippa sönder de gamla böckerna...Men har man väl kommit igång och rivit ur första bladet brukar samvetet dra sig undan!:) Man kan ju göra så mycket fint!! Det är väl bättre att det kommer till nytta än att det får sitta fast i en stängd bok resten av livet!
Jag hittade gamla notblad på en loppmarknad i Tyskland och limmade fast dem på lådfronter i TV-skåpet, lackade ovanpå. Nu ser jag dem varje dag!
Kram Anna
Kram Anna

I MIN VITA VÄRLD sa...

Riktiga fynd har du gjort..men det brukar du vara duktig på ;)Gamla böcker är underbart fina!! Önskar dig världens härligaste helg! Kramkram Anetthe

Annelie sa...

Hej!

Härligt när man kan göra så snabba fantastiska fynd. Som du skriver är det dock härligt att kunna strosa runt i lugn och ro på loppisar men ibland får man ta vara på den lilla tid man har.

Du får också ha en riktigt underbar helg och passa på o vila lite mellan allt målande...=)..

Massor av kramisar

Annelie