fredag 17 juni 2011

Tiden går så fantastiskt fort... Bara en vecka kvar till midsommar! Som jag längtar efter sill och potatis och jordgubbar... =)

Och därefter är det inte långt kvar till semester...underbart!


I år har vi valt att inte planera så mycket för semestern. Det kommer naturligtvis bli en del arbete här hemma. Bor man i ett gammal torp finns det ju alltid att göra... Kärt besvär... =) Annars tycker jag att semester är just att kunna ta dagen som den kommer, härligt!


Almanackan är en favorit här hemma, inhandlad på Hjärterum i Borås. Den härliga spiken den är upphängd på, hittade jag på Balders Hage i Göteborg.


Ett stort tack till er för de härliga, roliga kommentarerna om aklejan i hagen..! Tror bestämt att jag får följa era råd, ta mod till mig, och hämta hem den... =)

Önskar er en underbar helg!

2 kommentarer:

Emma sa...

You go for it, girl! =))
Kan du tänka dig, jag som aldrig sett en ljus akleja tidigare förrän jag såg den på bild hos dig, nu tittar det fram en från under vår altan - jättefin! Nu har ju jag turen att redan ha den i trädgården så jag slipper ditt orosmoment... *puh!*
Ha en fin dag!

Kram kram

Änglarum sa...

Hejsan..
du tycker som mig! ta semestern som den kommer..Det är nog det bästa! sånt man upptäcker med åren :) så mysigt du verkar ha det på ditt torp! önskar dig en skön sommar! kramiz Jessica