onsdag 15 juni 2011

...men ändå så långt bort...

Har blivit väldigt förtjust i aklejor. Så väldigt vackra blommor... Igår hittade jag en ljust rosa akleja, i hagen som angränsar till vår tomt, bara några meter bort. Har ännu ingen rosa akleja i min lilla samling, så självklart hade det varit roligt att få lyfta in den i landet hos oss, och jag tror inte att den kommer vara saknad i hagen...


Så nu är frågan...vågar jag trotsa taggtråden för att komma in i hagen..? Och om jag tar mod till mig så långt...vågar jag möta tjurarna på andra sidan..?
Kanske ska jag bara vänta och hoppas att den frösår sig över på vår sida av staketet till nästa år.... =)

4 kommentarer:

Emma sa...

Trotsa taggtråden och tjurarna - om de inte är som tjuren Ferdinand förstås! Då kan det ju var lite vanskligt att "stjäla" deras blomma... ;)
Jag hade försäkrat mig om att de var på lååååångt avstånd och sedan klättrat in och norpat den! Någon ljusrosa akleja har aldrig jag sett, ser underbar ut, klart du ska ha den i trädgården! =)
Ha en fin dag.

Kram kram

Anonym sa...

ljuvliga aklejor , vi tycker du ska försöka norpa den:)

önskar dig en ljuvlig dag

Gissa vem... sa...

Tjaaaa, du kan ju alltid vänta tills den blommat över o satt frön, så plockar du frökapslarna o sprider i din trädgård. Om du hämtar plantan, så ta en rejäl jordklump, annars avbryts blomningen troligen. :)

katha´s kortmakeri sa...

Klart du vågar!!!
Denna skönhet lockar och ropar ju efter dej!
Tänk va bra hon får det hos dig.

Så kul att du tittade in.
Hoppas vi ses igen.
Kram Katha