söndag 5 juni 2011

Det här är verkligen en riktig loppishelg och vi har haft tur att fynda en hel del... Blogger verkar vara på bättre humör också. Har haft problem både med inlägg och kommentarer, men det verkar fungera som det ska nu. Och som tur är har jag ju fortfarande kunnat läsa mina favoritbloggar, även om det inte blivit så många kommentarer. Tack snälla ni för att ni tar er tid att skriva några rader hos mig, jag blir så glad!


När vi lämnade Åhagas loppis hade vi nästan händerna fulla av små söta saker. Det här silverfatet var jag och tittade på ett par gånger, förstår inte varför det ska vara så svårt att bestämma sig ibland, det är ju oftast inte många kronor det handlar om.. Fast man kan ju inte heller köpa allt..även om man vill... =)


Nu när det väl finns här ångrar jag förstås inte mitt köp. Söt som dekoration och här fick en liten Chirita plats. Rara små blommor...


Fler saker ska få plats i vårt lilla hem, men först ska de få lite färg och eventuellt en putsning... Visar mer en annan dag, men nu är det dags passa på att njuta av sommarsol..

Ha en fin söndag! Och tänk att imorgon får vi en söndag till... =)

2 kommentarer:

Emma sa...

Vilket fint silverfat, tur att du köpte det! Jättefint med blomman i. =)
Jag har också fyndat en del på loppis...men inget silverfat den här gången men väl annat smått & gott!
Ha det så bra.

Kram kram

Anonym sa...

nu ska vi se om jag lyckas, tack för igår det
var jättegott och trevligt. Din blogg är mysig att
läsa / kram Lena