tisdag 28 juni 2011

Hoppas ni har det fint i solen, härligt att vi fått sommaren tillbaka! Har nu fått hjälp med att göra färdigt minilandet i trädgården. Det här blev resultatet... =)


Betongblock som vi hittade här på gården fick bli grunden till minilandet. En ram av trä har sedan placerats ovanpå för att få lite höjd och för att fästa nät i.


Vi har nämligen gott om söta rådjur och harar här omkring och jag gissar att vi inte kommer hinna se vår sallad växa speciellt länge om vi inte täcker över den... =) Sallad och gräslök har jag sparat efter att ha köpt dem i krukor i affären.


Ska bli roligt att få se om det blir något av de pyttesmå plantorna av tomat, piplök, gräslök, lök, paprika och jordgubbar.


Skulle också vilja odla gurka, ärtor och morötter, och visst hade det varit roligt med egen färskpotatis! Men vi får börja i denna lilla skala och se hur det går, så kanske vi kan utöka nästa år... =)

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Emma sa...

Vilket fint litet land, vitt till och med - I like! ;) Gulligt och smart med lilla stenen som "odlingspinne".
Ha en fin dag, vännen!

Kram kram

Anna sa...

Det är roligt att odla! Vänta bara - snart har du säkert fler små land!:)
Jag hittar inganstans på din blogg vart du bor, men du får väl tipsa butiken att ta in tygkassarna!:)Annars går de att handla direkt via mig också.
Ha en solig dag!
Kram Anna